Monday, May 13, 2024
ΑρχικήΚοινότηταΝεολαίαΜεγάλη επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη Φιέστα της Καθολικής Νεολαίας Μαρωνιτών Κύπρου

Μεγάλη επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη Φιέστα της Καθολικής Νεολαίας Μαρωνιτών Κύπρου

Μεγάλη επιτυχία είχε η Χριστουγεννιάτικη Φιέστα της Καθολικής Νεολαίας Μαρωνιτών Κύπρου που έγινε στο Pavilion  το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016.
Πέρα των 400 ατόμων  παρευρέθηκαν στην φιέστα της νεολαίας όπου διασκέδασαν μέχρι τις πρωινές ώρες .Για τη νεολαία τραγούδησαν  ο Πέτρος Ίμβριος, Ο Τριαντάφυλλος και η η Αννίτα Κωνσταντίνου από το Asmation Live. Στην ορχήστρα ήταν και ο δικός μας Γιώργος Ρόζα στο τουμπερλέκι.
Από πλευράς Καθολικής Νεολαίας μίλησε ο πρόεδρος της Νεολαάις Βασίλης Κουμέττου , ο οποίος καλωσόρισε και ευχαρίστησε όσους παρευρέθηκαν στη φιέστα τους. Εκ μέρους του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Μαρωνιτών  χαιρέτησε την εκδήλωση ο Διάκονος του Αρχιεπισκόπου Akl Abou Nader. Την εκδήλωση επίσης χαιρέτησε ο Βουλευτής Κερύνειας του ΔΗ.ΣΥ Μάριος Μαυρίδης και εκ μέρους της CYTA , που στήριξε την εκδήλωση, το μέλος του Διοικητικού συμβουλίου , Φραγκίσκος Φράγκου . Τέλος το Δ. Σ. της Νεολαίας έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα .
Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν: To Galastyle, To Semeli Hotel,  O Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου και  η CYTA.
Μετά το κόψιμο της βασιλόπιτας ξεκίνησε η διασκέδαση , η οποία κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες. Οι φωτογραφίες από την φιέστα μιλούν από μόνες τους.

 

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments