Πορεία με τις Ροζ Φιγούρες της Europa Donna Κύπρου

0
959

Πέρα των 150 Μαρωνιτών γυναικών έλαβαν μέρος στην πορεία με τις Ροζ Φιγούρες που διοργάνωσε η Europa Donna Κύπρου την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016.

Στα πλαίσια της δραστηριοποίησης της Γυναίκας της Μαρωνιτικής Κοινότητας εντός της ευρύτερης Κυπριακής κοινωνίας, η «Γυναικεία Πρωτοβουλία» έλαβε μέρος στην «Πορεία με τις Ροζ Φιγούρες της Europa Donna Κύπρου».

Η Πορεία διεξήχθει την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 11 π.μ. με αφετηρία τον χώρο στάθμευσης στη Λεωφόρο Μακαρίου στη Λευκωσία (δίπλα από το Capital Center).

«Για να στηρίζουμε όσες δίπλα μας αγωνίζονται τώρα, για να γιορτάσουμε μαζί με όσες συνεχίζουν τη ζωή τους, για να τιμήσουμε εκείνες που χάσαμε, για να ενημερώσουμε και να διεκδικήσουμε μαζί την καλύτερη αντιμετώπιση για τον καρκίνο του μαστού».

Η μαζική συμμετοχή των γυναικών της Μαρωνίτικης Κοινότητας και η άψογη οργάνωση τους στην όλη εκδήλωση , δεν έμεινε απαρατήρητη τόσο από τους διοργανωτές που το ανάφεραν αρκετές φορές όσο και από τα ΜΜΕ της Κύπρου. Γυναίκες και από τα τέσσερα Μαρωνίτικα χωριά , γυναίκες όλων των ηλικιών βρέθηκαν σε αυτή την πορεία. Τέτοιες συμμετοχές κάνουν περήφανη την κοινότητα μας. Το γραφείο του εκπροσώπου σε ανακοίνωση του χθες αναφέρει τα πιο κάτω : «Αυτή η Κοινότητα μας αξίζει. Της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης. Της προσφοράς και της δημιουργίας. Θερμά συγχαρητήρια Γυναίκες της Κοινότητας.»

Φωτογραφικό Υλικό από Ηλία Ζωνιά και Κύπρο Διόλα

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here