2η αγωνιστική επίλεκτης ΕΠΟΠΛ – Αήττητος ο Κορμακίτης

0
1454

Του Παναγιώτη Ηλία

•Δεύτερη νίκη για τον Κορμακίτη σε δύο αγώνες
•Πρώτη αγωνιστική για τον Κέδρο με ήττα εκτός από το ΘΟΪ Καπέδων
•Αήττητοι στον όμιλο Κορμακίτης, Μάμμαρι και Άγιοι Τριμιθιάς
•Σοβαρός τραυματισμός ποδοσφαιριστή του Κορμακίτη, επικοινωνία από το Σταυραετό Κλήρου και ευχές για γλήγορη ανάρρωση

Νικηφόρα και η δεύτερη αγωνιστική για την ομάδα του Κορμακίτη. Σε ένα δυνατό παιχνίδι στα βοηθητικά του Μακαρίου Σταδίου η ποδοσφαιρική ομάδα του Κορμακίτη κατέβαλε την δυναμική ομάδα του Σταυραετού Κλήρου.

Η ομάδα μας κατάφερε να προηγηθεί γρήγορα στο σκορ με τέρμα του Δήμου αλλά σε σύντομο χρονικό διάστημα ο Σταυραετός εκμεταλλευόμενος λάθος της αμυντικής γραμμής του Κορμακίτη καταφέρνει να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.

Το παιχνίδι παίρνει ένα γρήγορο ρυθμό με σκληρές μονομαχίες και διεκδικήσεις, σε μία από αυτές τραυματίζεται και ο ποδοσφαιριστής του Κορμακίτη Νίκος Χριστοδούλου (Νίκκης) σε σκληρή διεκδίκηση στην μικρή περιοχή του τέρματος του Σταυραετού. Λόγο της σοβαρότητας του τραυματισμού ο ποδοσφαιριστής διακομίσθηκε στο κοντινό Απολλώνιο νοσοκομείο.

Στη συνέχεια η ομάδα του Κορμακίτη κατάφερε να προηγηθεί ξανά στο σκορ με όμορφο τέρμα από τον Βάσω φέρνοντας την ομάδα μας να προηγείται πλέον με 2-1.

Η επανάληψη βρίσκει την ομάδα του Κορμακίτη με πιο ανεβασμένο ρυθμό να αυξάνει το δείκτη του σκορ σε 3-1 με ωραίο τέρμα του Ιωσήφ Φραγκίσκου (Ματινέ) και τελικό 4-1 πάλι με τον Βάσω που είναι πλέον και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μας με τρία τέρματα.

Αρκετά ικανοποιητική η προσέλευση του φίλαθλου κόσμου του Κορμακίτη στον σημερινό αγώνα όπως και στον προηγούμενο εκτός έδρας αγώνα δίνοντας την ψυχολογική ώθηση στην ομάδα για την δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Η σημερινή νίκη επισκιάστηκε δυστυχώς από τον σοβαρό τραυματισμό του ποδοσφαιριστή του Κορμακίτη, Νίκου Χριστοδούλου και ευχή όλων είναι η πλήρης και γρήγορη επαναφορά του στην αγωνιστική δράση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του και δηλώνει πρόθυμο να καλύψει όλα τα ιατρικά έξοδα του ποδοσφαιριστή.

Να αναφέρουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο και οι Ποδοσφαιριστές του Σταυραετού Κλήρου επικοινώνησαν με παράγοντες του Σωματείου « Ο Κορμακίτης» και ευχήθηκαν περαστικά στον ποδοσφαιριστή του Κορμακίτη. Μία ενέργεια που τιμά ιδιαίτερα την ομάδα της Κλήρου και αυτό δείχνει ότι μπορεί να είμαστε αντίπαλοι στο γήπεδο αλλά πάντα ενωμένοι στις δύσκολες στιγμές του οποιουδήποτε διότι τελικά το ποδόσφαιρο Ενώνει και έτσι πρέπει να είναι.

Αποτελέσματα Επίλεκτης Κατηγορίας ( 2η Αγωνιστική )
1.ΑΤΕ-ΠΕΙ ΕΡΓΑΤΩΝ – ΡΟΤΣΙΔΗΣ. 0-3
2.ΕΥΑΓΟΡΑΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ. 4-0
3.ΘΟΙ ΚΑ ΠΕΔΩΝ – ΚΕΔΡΟΣ. 2-1
4.ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ – ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ ΚΛ. 4-1

Α’ Αγωνιστικής Ενιαίας
1.ΒΥΖΑΚΙΑ – -ΑΓΙΟΣ ΜΑΜΑΣ ΞΥΛ. 1-2
2. ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΛΑΤΑΝ. – ΑΚΑΝΘΟΥ – 2-2
3. ΑΡΗΣ ΠΕΡΑ ΟΡ. – ΠΑΟ Κ. ΜΟΝΗΣ. 1-1
4.ΑΠΟ Άλωνας -ΛΕΝΑΣ Χαντριών 1-6
5.ΔΙΚΈΦΑΛΟΣ Χάρτζιας- ΑΡΑΚΑΣ Λ/Σ. 3-1

Φωτογραφικό Υλικό από Ηλία Ζωνιά και Παναγιώτη Ηλία

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here