Κατήχηση και Πρώτη Κοινωνία στην ενορία Αγίου Γεωργίου στον Κορμακίτη

0
800

•Πρώτη Κοινωνία Παιδιών στον Κορμακίτη 23 Απριλίου 2017

•24 Απριλίου 2017 κλείνει ο Καθεδρικός Ναός Κορμακίτη για ανακαίνιση

•Θεία Λειτουργία για παιδιά και νέους μία φορά τον μήνα στον Κορμακίτη με ειδικό πρόγραμμα για τους νέους για να γνωρίσουν τα χωριά μας

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα συνεχιστεί η κατήχηση των παιδιών για την Πρώτη Κοινωνία και για μεγαλύτερες τάξεις στην Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στον Κορμακίτη. Καλούνται οι γονείς που ενδιαφέρονται, μετά από παράκληση του εφημέριου του Κορμακίτη Πάτερ Σελίμ Σφέιρ, όπως επικοινωνούν με τον δάσκαλο Ηλία Ζωνιά 99176195 για τον καταρτισμό του προγράμματος της Πρώτης Κοινωνίας. Τα παιδιά θα διδάσκουν οι αδελφές Φραγκισκανές στον Κορμακίτη, ο Πάτερ Σελίμ Σφέιρ και ο Ηλίας Ζωνιάς. Η κατήχηση θα γίνεται και για μεγαλύτερα παιδιά.

Η ενέργεια αυτή αποσκοπεί στο να δώσει ζωή στον Κορμακίτη και να γνωρίζουν τα παιδιά τις ρίζες τους. Η Πρώτη Κοινωνία στον Κορμακίτη έχει καθοριστεί από τώρα να γίνει την Κυριακή 23 Απριλίου 2017, ημέρα της εορτής του Προστάτη Αγίου Του Κορμακίτη, Αγίου Γεωργίου.

Να αναφέρουμε ότι η Θεία Λειτουργία του προστάτη Αγίου του Κορμακίτη στις 23 Απριλίου θα είναι και η τελευταία ημερομηνία Λειτουργίας του Καθεδρικού Ναού του Αγίου Γεωργίου στον Κορμακίτη, αφού ο Καθεδρικός Ναός θα κλείσει για περίπου 9 μήνες για να γίνουν οι εσωτερικές ανακαινίσεις του Ναού

Ο εφημέριος του Κορμακίτη Πάτερ Σελίμ Σφέιρ ζήτησε όπως τα παιδιά και οι νέοι επισκέπτονται τα χωριά τους πιο συχνά και ζήτησε όπως μια φορά το μήνα γίνεται Θεία Λειτουργία για αυτούς . Το όλο πρόγραμμα καθώς και υπεύθυνοι θα ανακοινωθούν σύντομα έτσι ώστε να γνωρίσουν οι γονείς αλλά και οι νέοι το περιεχόμενο του προγράμματος.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here