Ξεκινά η Εφηβική ομάδα του σωματείου « Ο Κορμακίτης»

0
694

Τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου και ώρα 7:00 μ.μ. ξεκινά τις προπονήσεις – προετοιμασία της , η εφηβική ομάδα του Σωματείου « Ο Κορμακίτης» στα βοηθητικά του Μακαρίου σταδίου.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου « Ο Κορμακίτης» Γιαννάκης Λαζαρής μαζί με το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου αποφάσισαν όπως συνεχίσει η λειτουργία της Εφηβικής ομάδας του σωματείου, μία πετυχημένη συνταγή για το σωματείο τα τελευταία 10 χρόνια. Στόχος του σωματείου, διαχρονικά, είναι να μαζεύονται τα νεαρά ταλέντα της κοινότητας μας με στόχο να ασχολούνται με τον υγιές αθλητισμό αλλά και η ανέλιξη τους μέσω της ποδοσφαιρικής ομάδας του Κορμακίτη.

Τόσο ο πρόεδρος του σωματείου όσο και το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου καλούν όλους τους γονείς της Μαρωνίτικης Κοινότητας, από όλα τα μαρωνίτκα χωριά, όπως στηρίξουν την εφηβική ομάδα του σωματείου «Ο Κορμακίτης» και φέρουν τα παιδιά τους να αγωνιστούν με την ομάδα του Σωματείου « Ο Κορμακίτης». Δικαίωμα έχουν όσα παιδιά έχουν γεννηθεί το 2000 και μετά.

Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου και θα γίνονται Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στα βοηθητικά του Μακαρίου Σταδίου.

Προπονητής της ομάδας, όπως και τα τελευταία 5 χρόνια , θα είναι ο έμπειρος και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του σωματείου, Ηλίας Ζωνιάς.

Για περισσότερες πληροφορίες οι γονείς μπορούν να παίρνουν τηλέφωνο στα πιο κάτω τηλέφωνα:

Γιάννα Πεππή : 99628867 –Έφορος ποδοσφαίρου εφηβικής ομάδας
Ηλίας Ζωνιάς – 99176195 – Προπονητής εφηβικής ομάδας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here