Monday, May 13, 2024
ΑρχικήΚοινότηταΑθλητικάΝίκη Κορμακίτη, ισοπαλία Κέδρου και ήττα του ΕΜΑ

Νίκη Κορμακίτη, ισοπαλία Κέδρου και ήττα του ΕΜΑ

epilekti agonistiki 11 agonistikiΠρωταθλήτρια χειμώνα της Επίλεκτης κατηγορίας της ΕΠΟΠΛ η ΔΟΞΑ Παλαιομετόχου που νίκησε με 6- 0 την ΕΜΑ Ανθούπολης. Με τους αγώνες αυτούς ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της επίλεκτης κατηγορίας. Ο ΚΕΔΡΟΣ εξήλθε ισοπαλία  με το ΡΟΤΣΙΔΗ Μάμμαρι . Μετά τα αποτελέσματα αυτά ή ΔΟΞΑ βρίσκεται στην 1η θέση με 31 βαθμούς , ο Ευαγόρας στη 2η θέση με 28 βαθμούς και το ΕΜΑ στη 3η θέση με 21 βαθμούς. Ο ΚΕΔΡΟΣ βρίσκεται στην 5η θέση με 17 βαθμούς.
Στην ενιαία κατηγορία ο Κορμακίτης βρίσκεται στην πρώτη θέση αήττητος , έχοντας 21 βαθμούς σε 7 αγώνες. Αρκετά δύσκολο παιχνίδι για τον Κορμακίτη, έστω και αν το παιχνίδι έληξε με 4-2 . Ο Λένας προηγήθηκε με κοντινή κεφαλιά στο 11 λεπτό σε αδράνεια της άμυνας του Κορμακίτη. Ο Κορμακίτης κατάφερε να ισοφαρίσει στο 40 λεπτό με κοντινή κεφαλιά του Ιωσήφ Σάρρου από εκτέλεση κόρνερ. Να αναφέρουμε ότι στο 38 λεπτό του πρώτου ημιχρόνου ποδοσφαιριστής του Λένα δέχθηκε κόκκινη κάρτα για σκληρό φάουλ σε ποδοσφαιριστή του Κορμακίτη και κτύπημα στο πρόσωπο.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λένας πάλι κατάφερε να προηγηθεί με 2- 1 στο 3 λεπτό του Β ημιχρόνου . Εάν ο τερματοφύλακας του Κορμακίτη δεν επέμβαινε αποτελεσματικά το σκορ μπορούσε να ήταν και 4- 1 μέχρι το 15 λεπτό του Β ημιχρόνου . Στο 27 λεπτό ο Κορμακίτης κέρδισε πέναλτι το οποίο κτύπησε εύστοχα ο Ανδρέας Καλόγηρος ισοφαρίζοντας. Στη συνέχεια ο Κορμακίτης έκλεισε στα καρέ του το Λένα και κατάφερε να λυτρωθεί στο 35 λεπτό με δυνατό σουτ του Ανδρέα Καλόγηρου. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Κορμακίτη Μιχάλης Πεππής, και μόνιμος σκόρερ του Κορμακίτη, στο 45 λεπτό του 2ου ημιχρόνου σημειώνοντας το 4- 2 που ήταν και το τελικό σκορ. Η απόδοση των ποδοσφαιριστών του Κορμακίτη δεν ικανοποίησε τους φιλάθλους του Κορμακίτη.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα  των αγώνων της Κυριακής είναι :
ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:
ΟΧΕΝ Περιστερώνας – ΘΟΙ Καπέδων  0-1
ΑΤΕ/ΠΕΚ Εργατών – ΕΥΑΓ.ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ Αγίων Τριμιθιάς  2-3
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Αγίου Δομετίου – ΑΠΟΠ Παλαιχωρίου  7-1
ΚΕΔΡΟΣ Αγ.Μαρίνας Σκυλλούρας – ΡΟΤΣΙΔΗΣ Μάμμαρι  2-2
Η ΑΚΑΝΘΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ Δευτεράς  5-1
ΔΟΞΑ Παλαιομετόχου – Ε.Μ.Ανθούπολης  6-0 (Δεν ολοκληρώθηκε λόγω  μη παρουσίας ικανού αριθμού ποδοσφαιριστών της φιλοξενούμενης Ομάδας)
ΕΝΙΑΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:
Α.Ε.Βυζακιάς – ΑΧΙΛΛΕΑΣ Πλατανιστάσας  3-0
ΛΕΝΑΣ Χανδριών – Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ   2-4
ΑΠΟΑ ΄Αλωνας – ΠΑΟ Κάτω Μονής   ANEBΛΗΘΗ
ΑΓΙΟΣ ΜΑΜΑΣ Ξυλιάτου – ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ Κλήρου  ΑΝΕΒΛΗΘΗ
Αποτέλεσμα Αγώνα Πρωταθλήματος Ακαδημιών ΕΠΟΠΛ:
Στον εξ΄αναβολής αγώνα Πρωταθλήματος Ακαδημιών ΕΠΟΠΛ ημ. 19.12.2015, ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ – ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ Αγίων Τριμιθιάς, ο οποίος διεξήχθη στις 30 Δεκεμβρίου 2015, ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ κέρδισε με 1-0 τον ΕΥΑΓΟΡΑ.

 

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments