Saturday, April 20, 2024
ΑρχικήΚορμακίτηςΕιδήσειςΠαραλίες Κορμακίτη- Θα ανοίξουν ή Όχι;

Παραλίες Κορμακίτη- Θα ανοίξουν ή Όχι;

Το τριήμερο του Κατακλυσμού ο Κορμακίτης ήταν κατάμεστος από κόσμο. Δυστυχώς όμως οι συνηθισμένες παραλίες, οι οργανωμένες παραλίες, ήταν κλειστές , δεν λειτουργούσαν τα κέντρα που λειτουργούσαν πέρσι, ούτε η Σαντούκα , ούτε η Corona.

Επισκεπτόμενους τους χώρους αυτούς, μόνο θλίψη μπορεί να σου προκαλέσει και τίποτε άλλο. Πέρσι το τριήμερο τα δύο κέντρα έσφυζαν από ζωή. Φέτος μόνο σκουπίδια … Ένα έρημο τοπίο, μία έρημε παραλία, σκουπίδια κάθε λογής, φύκια και ότι μπορεί να σκεφτεί ο καθένας συνθέτουν το σκηνικό της περιοχής του Κόρνου.

Η μη λειτουργία των δύο κέντρων ζημιώνει τον Κορμακίτη και περισσότερο εμάς τους ίδιους τους γονείς που ακούμε τα παιδιά μας να λένε « Μα που θα πάμε , σε ποια παραλία, που θα πιούμε το φραπέ μας» και πολλά άλλα σχετικά. Δεν είναι τα παιδιά μας της ίδιας εποχής μαζί μας που παίρναμε το καρπούζι, το νερό και πηγαίναμε στη θάλασσα.

Ρωτώντας διάφορους για ποιο λόγο δεν ανοίγουν τα κέντρα , η απάντηση όλων είναι ότι δεν δίνουν άδεια « Οι Αρχές» γιατί η περιοχή μας λένε είναι « Νατούρα».

Τελικά πίσω από το Νατούρα κρύβονται πάρα πολλές δικαιολογίες και δυστυχώς ο Κορμακίτης καταστρέφεται. Δεν ψεκάζουν για το Νατούρα, δεν δίνουν άδειες για τα κέντρα λόγω Νατούρα, δεν επιτρέπουν στον κόσμο να κτίσει γιατί είναι Νατούρα…Σήμερα πληρώνουμε εμείς τις αποφάσεις των παλιών να εντάξουν τον Κορμακίτη στο Νατούρα…

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments