Wednesday, April 24, 2024
ΑρχικήΚοινότηταΣωματείαΠροσωπική Ανακοίνωση Μιχάλη Κρασιά για το Σωματείο « Ο Κορμακίτης»

Προσωπική Ανακοίνωση Μιχάλη Κρασιά για το Σωματείο « Ο Κορμακίτης»

Αγαπητοί αναγνώστες,

Με λύπη μου παρατήρησα τον αποκλεισμό της υποψηφιότητάς μου, μαζί με άλλους 6 υποψήφιους, για θέση στο Δ.Σ. του Σωματείου “Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ”. Με την ανακοίνωσή μου αυτή θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάποιες απόψεις μου σχετικά με το όλο θέμα αλλά παράλληλα να αναφερθώ και σε κάποια γεγονότα τα οποία έχω ζήσει. Τα συμπεράσματα και η κριτική θα είναι δικά σας. Τονίζω ότι τα γραφόμενά μου εκφράζουν μόνο το άτομό μου, Δεν γράφω και δεν εκπροσωπώ κάποιον άλλον.

Σέβομαι το καταστατικό του Σωματείου “Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ” , σαν τον κανονισμό που διέπει την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του. Δεν δέχομαι σε καμία περίπτωση όμως διαφορετική αντιμετώπιση από οποιονδήποτε άλλον, και την ύπαρξη δύο μέτρων και δύο σταθμών. Χωρίς να έχω οτιδήποτε με τα άτομα που πληρούν τα κριτήρια, ανάμεσά τους υπάρχει άτομο το οποίο όπως μου είπε σε προσωπική επαφή που είχα μαζί του, το οποίο δεν έχει καταβάλει τις οφειλές του για το 2016.Όπως ακριβώς και εγώ δηλαδή. Μάλιστα μου ανέφερε ότι για μέρες έψαχνε κάποιον να τακτοποιήσει το θέμα αλλά δεν έβρισκε κανένα.

Πριν 3 χρόνια ήμουν μέλος του Δ.Σ. προσφέροντας τις υπηρεσίες μου από την θέση του Εφόρου του Ποδοσφαιρικού τμήματος του Σωματείου. Δεν εκλέγηκα. Τοποθετήθηκα στην θέση αυτή για να βοηθήσω πηγαίνοντας και στις προπονήσεις και στους αγώνες, επειδή ο γιος της γυναίκας μου ήταν ποδοσφαιριστής του Σωματείου. Συμμετείχα κανονικά σε όλες τις συνεδρίες σαν ισότιμο, με τα υπόλοιπα μέλη, μέλος. Και ρωτώ κατά την Κυπριακήν: “Τότε κύριοι που έκαμνα τον χαμάλη έκαμνα σας και σήμερα δεν σας κάμνω?” Τι άλλαξε? 9 μέλη είναι τα ίδια με τότε. Και μιας και ανάφερα την λέξη “χαμάλη”, ότι πρόσφερα 1000 φορές χαλάλι!!!!!!!!!!!!

Σε κάποια συνεδρία τέθηκε θέμα εγγεγραμμένων μελών. Τέθηκε θέμα εγγραφής νέων μελών για τις επικείμενες εκλογές, πριν 2 χρόνια. Ειπώθηκε κατά λέξη το εξής “Άτομα που βοηθούν οικονομικά το Σωματείο, είναι αυτόματα μέλη , με όλες τις οικονομικές εκκρεμότητές τους τακτοποιημένες αφού θα ήταν μικροπρέπεια από μέρους του Σωματείου να απαιτεί επί πλέον συνδρομή μέλους από τα άτομα αυτά”. Με μεγάλη μου έκπληξη παρατηρώ σήμερα, 2 χρόνια μετά ότι 3 από αυτά τα άτομα έχουν αποκλειστεί επίσης από το δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας και όλα αυτά συμβαίνουν με 9 μέλη του Δ.Σ. να είναι τα ίδια την τελευταία 2ετία.

Από πληροφορίες που έχω σας λέω ότι μόνο 30-40 μέλη μπορούν να ψηφίσουν βάση του καταστατικού. Η λίστα των μελών αποτελείται από μερικές εκατοντάδες μέλη τα οποία κατά καιρούς και για δικούς τους λόγους το καθένα αποσύρθηκαν. ΔΕΝ παραιτήθηκαν. ΔΕΝ διαγράφτηκαν. Κάποιες προηγούμενες εκλογές με 10 ευρώ μπορούσες να ψηφίσεις. Τότε δεν είχε καταστατικό?’ Η τώρα σας “εκατέβηκεν” να κάμετε αυστηρότατη χρήση του? Δεν θα επιτρέψει κανένας να γίνονται Γενικές Συνελεύσεις τύπου “Μυστικού Δείπνου” και σε αυστηρά στενό περιβάλλον.

Κύριοι, δεν περισσεύει κανένας. Ήδη οι πληρούντες τα κριτήρια είναι κατά έναν λιγότεροι από τις θέσεις του Δ.Σ. Δεν εκλιπαρώ να συμμετέχω στην διαδικασία εκλογής. Αυτό που ζητώ είναι ίση και αμερόληπτη μεταχείριση όχι μόνο προς το άτομό μου αλλά προς όλους. Αφουγκραστείτε τον κόσμο. Κατακρίνεστε με αυτές σας τις ενέργειες. Οι καιροί απαιτούν αναβάθμιση, ανανέωση, εκσυγχρονισμό και όλα αυτά πάντα με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Η ιστορία του Σωματείου το ΑΠΑΙΤΕΙ και το ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ.

Προτείνω παράταση εύλογου χρονικού διαστήματος για την Γενική Συνέλευση το οποίο θα αναλωθεί στην εγγραφή μελών ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, με καταβολή συνδρομής.

Ευχαριστώ
Μιχάλης Κρασιάς

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments