Friday, March 29, 2024
ΑρχικήΑνακοινώσειςΤελετή Θείας Πρώτης Κοινωνίας στον Κορμακίτη και στον Ασώματο

Τελετή Θείας Πρώτης Κοινωνίας στον Κορμακίτη και στον Ασώματο

Την ερχόμενη Κυριακή 8 Μαΐου 2016 θα γίνει η Θεία Πρώτη Κοινωνία τόσο στον Κορμακίτη όσο και στον Ασώματο. Τέσσερα παιδιά θα λάβουν την Πρώτη τους Κοινωνία στον Κορμακίτη και τέσσερα στον Ασώματο.

Η Θεία Πρώτη Κοινωνία στον Κορμακίτη θα γίνει ώρα 9:00 π.μ. στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Γεωργίου και θα την τελέσει ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος μας κ.κ. Ιωσήφ Σουέιφ μαζί με τον εφημέριο του Κορμακίτη Πάτερ Σελίμ Σφέιρ. Την Πρώτη Κοινωνία θα λάβουν 4 παιδιά , 2 αγόρια και 2 κορίτσια . Τα παιδιά αυτά είναι ο Αντώνης Γιώργου Πετρή, η Αντωνία Χρίστου Σάρρου , η Μαρία Γιώργου Κυρμίζη και ο Χρίστος Ιωσήφ Φραγκούδη.

Η Θεία Πρώτη Κοινωνία στον Ασώματο θα γίνει ώρα 11:00 π.μ. στον εκκλησία του Αρχαγγέλου Μιχαήλ και θα την τελέσει και αυτή ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος μας κ.κ. Ιωσήφ Σουέιφ μαζί με τον εφημέριο του Ασωμάτου Πάτερ Σελίμ Σφέιρ. Την Πρώτη Κοινωνία θα λάβουν και εδώ 4 παιδιά , 2 αγόρια και 2 κορίτσια. Τα παιδιά αυτά είναι Μισιέλ Αναστασίου, Αντώνης Στεφανή, Ελίνα Δεσπότη και Πία- Μισιέλ Λιάτσου.

Η κίνηση αυτή των γονιών να τελέσουν τη Θεία Πρώτη Κοινωνία των παιδιών τους στα χωριά τους δίνει ζωή και ελπίδα σε όλους για την επιστροφή μας.

Ευχή όλων μας τον επόμενο χρόνο να υπάρχουν παιδιά να κάνουν Πρώτη Κοινωνία και στα τέσσερα Μαρωνίτικα χωριά, Αγία Μαρίνα, Ασώματο, Καρπάσια και Κορμακίτη.

Ευχόμαστε και στα 8 παιδιά που θα λάβουν για πρώτη φορά τη Θεία Κοινωνία να νιώσουν μέσα τους την αγάπη του Χριστού και να μείνει μέσα τους άσβεστη η φλόγα και η Ελπίδα της επιστροφής στα χωριά μας.

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments