Thursday, April 25, 2024
ΑρχικήΚοινότηταΙστορία των ΜαρωνιτώνΥποβολή υποψηφιοτήτων για τη θέση του Εκπροσώπου των Μαρωνιτών στη Βουλή των...

Υποβολή υποψηφιοτήτων για τη θέση του Εκπροσώπου των Μαρωνιτών στη Βουλή των Αντιπροσώπων

Την Τετάρτη 4 Μαΐου τέθηκαν οι υποψηφιότητες των τεσσάρων υποψηφίων για την θέση του εκπροσώπου των Μαρωνιτών στη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Πρώτος, ώρα 9:00 π.μ., κατέθεσε την υποψηφιότητα του ο Δρ. Μιχάλης Χατζηρούσος. Τον Δρ. Μιχάλη υπόδειξαν η Λέλλα Αθανάση από την Αγία Μαρίνα Σκυλλούρας, ο Μάρκος Μάρκου από την Καρπάσια, η Έλενα Κοντού από τον Ασώματο και η Κούλλα Σκούλλου από τον Κορμακίτη.

Δεύτερος, ώρα 9:50 π.μ. , κατέθεσε την υποψηφιότητα του ο Ιατρός Μάριος Χατζηχάννας. Τον Ιατρό Μάριο υπόδειξαν η Ελένη Χατζηχάννα ( Σίσενα) η αιωνόβια γιαγιά του, ο δάσκαλος Αντώνης Μαρίνος από Αγία Μαρίνα Σκυλλούρας, ο Αντώνης Σκούλλος ( Βρουλλάς) από τον Κορμακίτη και ο Αβράμης Βιολάρης από τον Ασώματο.

Τρίτος, ώρα 11:00 π.μ. , κατέθεσε την υποψηφιότητα του ο Γιάννος Λακκοτρύπης. Το Γιάννο υπόδειξαν ο Γιώργος Κιτέος από Αγία Μαρίνα Σκυλλούρας, ο Μάριος Καπιρής από Ασώματο, ο Μιχάλης Αλετράρης από Καρπάσια και η Έμιλη Διόλα από τον Κορμακίτη.

Τέταρτος, ώρα 12:00 το μεσημέρι, κατέθεσε την υποψηφιότητα του ο Γιαννάκης Μούσας . Το Γιαννάκη υπόδειξαν ο Τόνης Σολωμού από την Αγία Μαρίνα Σκυλλούρας, ο Φράνσης Ιωσήφ από Ασώματο, η Μαρούλλα Παρίζα από την Καρπάσια και η Τούλλα Μούσα από τον Κορμακίτη.

Μετά την υποψηφιότητα των τεσσάρων μπήκαν πλέον όλοι στην τελική ευθεία. Και οι τέσσερις υποψήφιοι έχουν ανοίξει τα δικά τους επιτελεία.

Η ιστοσελίδα μας θα ήθελε να ευχηθεί και στους τέσσερις κάθε επιτυχία και ένα έντιμο προεκλογικό αγώνα . Καλύψαμε φωτογραφικά την υποψηφιότητα και των 4 υποψηφίων.

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments