Ονομαστική γιορτή Υπουργού Ενέργειας στο μετόχι του Μοναστηριού του Προφήτη Ηλία στον Κοτσιάτη

0
2614

Ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κύριος Γιώργος Λακκοτρύπης γιόρτασε την ονομαστική του γιορτή σε μια κατάμεστη από κόσμο εκκλησία του Προφήτη Ηλία στο Μετόχι του Προφήτη Ηλία παρά το Κοτσιάτη.

Τη Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Μαρωνιτών Κύπρου κ.κ. Ιωσήφ Σουέιφ συμπαραστατούμενος από τον Αββά Πάτερ Ιωσήφ Μιχαηλίδη Λακκοτρύπη.

Τον Υπουργό τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κύριος Νίκος Αναστασιάδης, ο Υπουργός Παιδείας κύριος Κώστας Καδής, η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κυρία Ζέτα Αιμιλιανίδου, ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων μεταφορών κύριος Μάριος Δημητριάδης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κύριος Νίκος Χριστοδουλίδης, ο πρέσβης του Λιβάνου , ο Αρχηγός της Αστυνομίας κύριος ζαχαρίας Χρυσοστόμου, ο Έπαρχος Λευκωσίας κύριος Μάριος Παναγίδης, ο Εκπρόσωπος των Μαρωνιτών κύριος Αντώνης Χατζηρούσος καθώς επίσης και πλήθος πιστών από όλα τα Μαρωνίτικα χωριά.

Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας και στην ομιλία του ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Μαρωνιτών Κύπρου ευχήθηκε στον Υπουργό ότι καλό για τη γιορτή του και ανέφερε ότι είναι τιμή για την Κοινότητας μας που μέλη της υπηρετούν επάξια ψηλές θέσεις στην Κυπριακή Πολιτεία.

Με το πέρας της Θείας Λειτουργίας όλοι οι επίσημοι και οι πιστοί ευχήθηκαν δια ζώσης στον Υπουργό Χρόνια Πολλά για τη γιορτή του/

Με τη σειρά μας ως ιστοσελίδα ευχόμαστε στον αγαπητό Υπουργό μας Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here