Για Πέμπτη συνεχόμενη θητεία υποβάλει την υποψηφιότητα του ο Αντώνης Χταζηρούσος

0
1503

Σωστό θρίλερ η αποψινή βραδιά 31-3 προς 1 Απριλίου 2016. Διασκέψεις πάνω σε διασκέψεις, τα επιτελεία των υποψηφίων είχαν πάρει φωτιά. Ο Μιχάλης Χατζηρούσος επίμονα ζήτησε όπως κατέλθει ο ίδιος για τη θέση του Εκπροσώπου. Ο Γιατρός ο Μάριος ο Χατζηχάννας αποφάσισε όπως μη διεκδικήσει καθώς επίσης και ο Γιάννος ο Λσακκοτρύπης με στόχο να ενώσουν δυνάμεις με μόνο αντίπαλο τον Γιαννάκη Μούσα . Τελικά ο μόνος που μπορούσε να ενώσει την παράταξη ήταν ο Αντώνης Ο Χατζηρούσσος και μετά από αρκετές πιέσεις αποδέχθηκε να επαναδιεκδικήσει τη θέση του εκπροσώπου.

-Διεκδικεί τη θέση του εκπροσώπου των Μαρωνιτών για Πέμπτη συνεχή θητεία

-Δύσκολες οι στιγμές για την κοινότητα και την τύχη των χωριών μας και για αυτό το λόγω θέτει ξανά υποψηφιότητα του.

Με μια ξαφνική κίνηση Ματ ο εκπρόσωπος των Μαρωνιτών κύριος Αντώνης Χατζηρούσος διεκδικεί για 5 συνεχόμενη φορά τη θέση του Εκπροσώπου. Σε ένα απλό και λιτό μήνυμα που έχει στείλει στην ιστοσελίδα μας τονίζει ότι οι στιγμές είναι δύσκολες και στο πηδάλιο της Κοινότητας πρέπει να βρίσκονται άτομα έμπειρα για να χειριστούν την τύχη των χωριών μας.

Με αυτή του την κίνηση όλα αλλάζουν πλέον στον προεκλογικό σκηνικό. Οι υποψήφιοι έχουν γίνει πλέον τέσσερις. Δύο από Κορμακίτη και δύο από Αγία Μαρίνα. Άραγε θα μείνουν και οι τέσσερις στην προεκλογική κούρσα? Αναμένουμε τις επόμενες μέρες αρκετές εξελίξεις .
« Mαρωνίτισες και Μαρωνίτες

Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω πολύ καλά, μαζί δημιουργήσαμε πολλά για την κοινότητά μας, μαζί θέσαμε τα θεμέλια στήριξης και ανάπτυξής της.

Με ταπεινότητα θέτω την υποψηφιότητά μου ενώπιον σας. Μια υποψηφιότητα η οποία αποτελεί στάση ευθύνης έναντι των δύσκολων συγκυριών που βιώνει η κοινότητά μας, αλλά κι ο κάθε ένας από εμάς ξεχωριστά.

Νοιώθω έντονα την ευθύνη, ιδιαίτερα έναντι των νέων μας, να συνεχίσω να εργάζομαι με τον ίδιο ζήλο και σοβαρότητα για το καλό της κοινότητάς μας.

Δίνοντας έμφαση στο απόσταγμα πείρας, στην ωριμότητα και στο όραμά μου για δικαίωση και επιβίωση της κοινότητάς μας, και βασιζόμενοι στα όσα μαζί δημιουργήσαμε μέχρι σήμερα, είναι πεποίθησή μου ότι όλοι μαζί μπορούμε να χτίσουμε ένα ακόμη πιο στέρεο μέλλον για μας και τα παιδιά μας.

Αναλαμβάνω ευθύνη και προσυπογράφω Συμβόλαιο Τιμής με την νέα γενεά Μαρωνιτών. Ένα συμβόλαιο το οποίο με σιγουριά θα καταστεί το όχημα της συνέχειας. Το όχημα της συνέχειας της χιλιετούς παρουσίας μας στην αγαπημένη μας πατρίδα Κύπρο.

Αντώνης Χατζηρούσος»
Περισσότερες πληροφορίες για την υποψηφιότητα του στο http://hajiroussos.com/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here