Thursday, April 25, 2024
ΑρχικήΚοινότηταΑνοικτή συγκέντρωση κοινοτάρχη Αγίας Μαρίνας Σκυλλούρας

Ανοικτή συγκέντρωση κοινοτάρχη Αγίας Μαρίνας Σκυλλούρας

1  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Με αφορμή τις τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις στο χωριό μας, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 1/12/2015 και ώρα 7.00 μ.μ. στο Σωματείο Κέδρος σε κλήμα ομοψυχίας και συναίνεσης η ανοιχτή συγκέντρωση την οποία συγκάλεσε ο Κοινοτάρχης Αγίας Μαρίνας Σκυλ. στην παρουσία όλων των οργανωμένων συνόλων του χωριού, παραγόντων και συγχωριανών.
Σκοπός ήταν η ενημέρωση και η ανταλλαγή απόψεων για περαιτέρω ενέργειες που πρέπει να γίνονται για να πετύχουμε τον κοινό μας στόχο, την ολοκληρωτική επιστροφή.
Στην αρχική του τοποθέτηση ο Κοινοτάρχης αναφέρθηκε σε όλες τις προσπάθειες και διαβήματα που έγιναν μέχρι τώρα με κύριο αίτημα την επιστροφή στο χωριό μας και την άμεση επιδιόρθωση της εκκλησίας  και του κοιμητηρίου.  Ακολούθως τον λόγο πήραν οι πρόεδροι και μέλη των οργανωμένων συνόλων   οι οποίοι επεσήμαναν την συνέχιση των προσπαθειών και την στήριξη τους σε όλες τις προσπάθειες του Κοινοτικού Συμβουλίου.
Οι συγκεντρωθέντες έκαναν διάφορες εισηγήσεις προς το Κοινοτικό 2Συμβούλιο για την δημιουργία υποεπιτροπών με συμβουλευτικό χαρακτήρα σε τομείς που χρειάζονται ή που θα χρειαστούν για θέματα όπως:
1.Την συνεχή διαβούλευση και ενημέρωση με την Κυπριακή Κυβέρνηση για όλες τις προσπάθειες που καταβάλλονται.
2.Την συνεργασία με τον Εκπρόσωπο και Αρχιεπίσκοπο μας για αντιμετώπιση οποιονδήποτε δυσκολιών.
3.Την συνεχή επαφή με τις Τουρκοκυπριακές αρχές και με τους Τουρκοκύπριους συγχωριανούς μας.
4.Την  πραγματοποίηση πιο τακτικών συγκεντρώσεων με συμμετοχή όλων των οργανωμένων συνόλων και παραγόντων του χωριού για να καθορίζετε η στρατηγική των επομένων κινήσεων.
Το Κοινοτικό Συμβούλιο θα συνέλθει σύντομα σε συνεδρίαση για να αξιολογήσει τα πιο πάνω και να πάρει τις δικές του αποφάσεις.
Τέλος,  όλοι οι παρευρισκόμενοι τόνισαν ότι αυτή η ενέργεια είναι μόνον η αρχή και η συγκέντρωση αποτελεί μία καλή αφετηρία , ούτως ώστε όλοι μαζί να αντιμετωπίζουμε θετικά και προσεκτικά τις τρέχουσες εξελίξεις που αφορούν το χωριό μας μέχρι συνολικής λύσης του Κυπριακού Προβλήματος.
Με εκτίμηση
Παρτελλής Χατζηφεσσάς(Κοινοτάρχης Αγ Μαρίνας Σκυλλούρας)

5

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments