4η αγωνιστική Παγκυπρίου πρωταθλήματος Γ κατηγορίας , Ανόρθωση Μουτταγιάκας – ΚΕΔΡΟΣ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑΣ ΣΚΥΛΛΟΥΡΑΣ

0
47

4η αγωνιστική Παγκυπρίου πρωταθλήματος Γ κατηγορίας , Ανόρθωση Μουτταγιάκας – ΚΕΔΡΟΣ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑΣ ΣΚΥΛΛΟΥΡΑΣ

Εκτός έδρας αγωνίζεται Ο ΚΕΔΡΟΣ το ερχόμενο Σάββατο 19 Οκτωβρίου και ώρα 3:30 μ.μ. με την Ανόρθωση Μουταγιάκας στο Δημοτικό Στάδιο Γεροσκήπου.

Η Ανόρθωση βρίσκεται στην 7η θέση με 5 βαθμούς, έχοντας δυο ισοπαλίες με 1-1 και μία νίκη εκτός έδρας με 4-2. Ο ΚΕΔΡΟΣ βρίσκεται στην 8η θέση με 4 βαθμούς έχοντας μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Στόχος του ΚΕΔΡΟΥ είναι να πετύχει την πρώτη του νίκη εκτός έδρας και να ανεβεί στον βαθμολογικό πίνακα έτσι ώστε να βρίσκεται κοντά στην κορυφή.

Στην σελίδα του Ο ΚΕΔΡΟΣ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει τα πιο κάτω για τον αυριανό αγώνα :

Πηγή: https://www.facebook.com/Kedros1967

Έξοδος για τον ΚΕΔΡΟ αύριο, Σάββατο 19/10/2024, όπου θα αντιμετωπίσει την Ανόρθωση Μουτταγιάκας στο Δημοτικό Στάδιο Γερμασόγειας το οποίο χρησιμοποιεί η Ανόρθωση ως έδρα. Το παιχνίδι αρχίζει στις 3:30μμ.

Στην πρώτη της εκτός έδρας νίκη για φέτος προσδοκεί η ομάδα μας απέναντι στην Ανόρθωση αφού προέρχεται από αγώνες στους οποίους η βαθμολογική συγκομιδή δεν είναι ανάλογη των δυνατοτήτων μας και της απόδοσης που παρουσιάσαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο στις τελευταίες δύο αγωνιστικές. Με απόλυτη επιτυχία η προετοιμασία της εβδομάδας και χωρίς καμία απολύτως απώλεια η αποστολή του Χρήστου Δημητρίου αναχωρεί για τη Λεμεσό αύριο.

Καλούνται οι φιλάθλοι μας να ακολουθήσουν και να στηρίξουν την ομάδα σε αυτή την προσπάθεια απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως η Ανόρθωση η οποία να σημειωθεί ότι είναι αήττητη. Ιδιαίτερα δε, έκκληση γίνεται προς τους φίλους και οπαδούς της ομάδας μας, ΑηΜαρινιώτες πρόσφυγες και όχι μόνο, οι οποίοι κατέφυγαν και κατοικούν στη Λεμεσό μετά την εισβολή.
Ραντεβού αύριο στο Δημοτικό Στάδιο Γερμασόγειας και Καλές Επιτυχίες στον Κέδρο μας