3η αγωνιστική Παγκυπρίου πρωταθλήματος Γ κατηγορίας ΚΕΔΡΟΣ vs ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ FC

0
339

3η αγωνιστική Παγκυπρίου πρωταθλήματος Γ κατηγορίας ΚΕΔΡΟΣ vs ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ FC

Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, μέσα στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του Παγκυπρίου πρωταθλήματος Γ κατηγορίας η ομάδα του ΚΕΔΡΟΥ αντιμετωπίζει στην έδρα της, στο κοινοτικό γήπεδο Κοτσιάτη και ώρα 3:30 μ.μ. την ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ F.C.

H ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ F.C. σε δύο αγωνιστικές έχει δύο νίκες. Στην 1η αγωνιστική νίκησε εκτός με 1-0 την ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου και στην 2η αγωνιστική κέρδισε στην έδρα της τον ΑΠΟΠ Πόλης με 3-1. Ο ΚΕΔΡΟΣ στην 1η αγωνιστική κέρδισε στην έδρα του με 3-1 την ΑΣΠΙΣ Πύλας ενώ στην 2η αγωνιστική έχασε εκτός έδρας από το ΘΟΪ Λακατάμειας με 1-0.

Καλείται ο ΚΕΔΡΟΣ σε αυτή την αγωνιστική να επανέλθει στις νίκες και να κρατήσει το αήττητο στην έδρα του.

Στη σελίδα του Ο ΚΕΔΡΟΣ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει τα πιο κάτω :

«ΚΕΔΡΟΣ – ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ FC αύριο για την τρίτη αγωνιστική

Τρίτη αγωνιστική στροφή αύριο στο πρωτάθλημα και η ομάδα μας προσδοκεί στη δεύτερη εντός έδρα νίκη της πάντα στην πολύ δυνατή και καυτή της έδρα στον Κοτσιάτη, αύριο Σάββατο 12/10/2024 και ώρα 3:30μμ, η οποία θα ανεβάσει την ομάδα βαθμολογικά όπως επίσης ηθικά και αγωνιστικά τους ποδοσφαιριστές μας μετά την απρόσμενη και εν πολλοίς άδικη ήττα της περασμένης αγωνιστικής.

Η προετοιμασία της εβδομάδας ολοκληρώνεται απόψε με χαλαρή προπόνηση, δεν υπάρχει καμία απολύτως απουσία είτε λόγω καρτών είτε λόγω τραυματισμών, το κλίμα είναι πολύ αισιόδοξο και οι ποδοσφαιριστές αλλά και η τεχνική ηγεσία πιστεύουν ακράδαντα στις δυνατότητες τους που θα τους δώσει το πολυπόθητο δεύτερο τρίποντο απέναντι στη ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ FC.

Πολύ σημαντική αναμένεται να είναι η στήριξη των οπαδών μας η οποία αναμένεται να είναι αθρόα και με πολλά στελέχη και για το σκοπό αυτό το σωματείο απευθύνει το δικό του κάλεσμα για στήριξη πάντα μέσα σε αθλητοπρεπή και κόσμια πλαίσια. Ραντεβού λοιπόν αύριο στον Κοτσιάτη στις 3:30μμ και ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΟ ΚΕΔΡΟ ΜΑΣ.»

Εμείς με τη σειρά μας ευχόμαστε στον ΚΕΔΡΟ κάθε επιτυχία και με τη νίκη.