2η αγωνιστική Παγκυπρίου πρωταθλήματος Γ κατηγορίας ΘΟΪ Λακατάμιας Vs ΚΕΔΡΟΣ Αγ. Μαρίνας Σκυλλούρας

0
433

Μέσα στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του Παγκυπρίου πρωταθλήματος της Γ κατηγορίας το ερχόμενο Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 4:00 μ.μ., Ο ΚΕΔΡΟΣ Αγίας Μαρίνας Σκυλλούρας αντιμετωπίζει εκτός έδρας, γήπεδο Ε.Ν.ΘΟΪ Λακατάμιας, το ΘΟΪ Λακατάμιας.

Ο ΚΕΔΡΟΣ στην 1η αγωνιστική κέρδισε στην έδρα του με 3-1 την ΑΣΠΙΣ Πύλας και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 3 βαθμούς, ενώ το ΘΟΪ έφερε ισοπαλία με τον ΑΠΟΠ Πόλης 1-1 εκτός έδρας.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής έδειξαν ότι σχεδόν όλες οι ομάδες είναι ισοδύναμες και οι αγώνες κάθε αγωνιστικής θα είναι ανοικτοί για όλα τα αποτελέσματα. Χαρακτηριστικό της 1ης αγωνιστικής ήταν ότι 4 αγώνες ολοκληρώθηκαν ισόπαλοι, 3 αγώνες κρίθηκαν στο γκολ και μόνο ο ΚΕΔΡΟΣ νίκησε με 2 τέρματα διαφορά.

Σε ανακοίνωση του Ο ΚΕΔΡΟΣ , μετά τον αδόκητο θάνατο της Έλενας Πεκρή και μετά από ενημέρωση της Κ.Ο.Π., αναφέρουν ότι στον επόμενο αγώνα (με το ΘΟΪ Λακατάμιας) θα τηρηθεί μονόλεπτος σιγή εις μνήμη της Έλενας Πεκρή και οι ποδοσφαιριστές του ΚΕΔΡΟΥ θα φέρουν μαύρα περιβραχιόνια.

Ευχόμαστε στον ΚΕΔΡΟ κάθε επιτυχία και με τη νίκη.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής, για το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, περιλαμβάνει τις ακόλουθες αναμετρήσεις:

Ομόνοια Ψευδά – Εθνικός Λατσιών
Ασπίς Πύλας – ΑΕΠ Πολεμιδιών
ΘΟΪ Λακατάμιας – Κέδρος
Γεροκσήπου FC – ΑΠΟΠ Πόλης
Ανόρθωση Μουτταγιάκας – ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου
FC Λειβάδια – ΠΟ Ορμήδειας
Ερμής Αραδίππου – Δόξα Παλιομετόχου
Ο αγώνας Ηρακλής Γερολάκκου – Κούρης Ερήμης θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Οκτωβρίου και ώρα 16:00.