Το πρωτάθλημα αρχίζει – 1η αγωνιστική Παγκύπριου Πρωταθλήματος Γ Κατηγορίας

0
53

Το πρωτάθλημα αρχίζει – 1η αγωνιστική Παγκύπριου Πρωταθλήματος Γ Κατηγορίας

ΚΕΔΡΟΣ Αγ. Μαρίνας Σκυλλούρας Vs ΑΣΠΙΣ Πύλας

Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου ξεκινά το πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας για την περίοδο 2024 – 2025. Στο πρωτάθλημα αυτό συμμετέχει για δεύτερη χρονιά Ο ΚΕΔΡΟΣ Αγ. Μαρίνας Σκυλλούρας.

Το Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή 16 ομάδων σε δύο φάσεις. Η πρώτη φάση θα ολοκληρωθεί σε ένα γύρο και συγκεκριμένα στις 12 Ιανουαρίου 2025, σύνολο δεκαπέντε αγωνιστικές και αμέσως μετά θα αρχίσει η δεύτερη φάση σε δύο ομίλους των οκτώ ομάδων.

Με τη λήξη της δεύτερης φάσης, οι τρεις πρώτες ομάδες από τον πρώτο όμιλο θα εξασφαλίσουν άνοδο στο Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας και οι τρεις τελευταίες ομάδες από το δεύτερο όμιλο θα διαβαθμιστούν στο Πρωτάθλημα Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ.Σε ρυθμούς πρεμιέρας μπήκαν οι δεκαέξι ομάδες που θα λάβουν μέρος στο Πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας:

Ερμής Αραδίππου – Ομόνοια Ψευδά
Δόξα Παλαιομετόχου – FC Λειβάδια
ΠΟ Ορμήδειας – Ανόρθωση Μουτταγιάκας
ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου – Γεροσκήπου FC
ΑΠΟΠ Πόλης – ΘΟΪ Λακατάμιας
Κέδρος – Ασπίς Πύλας
ΑΕΠ Πολεμιδιών – Ηρακλής Γερολάκκου
Κούρης Ερήμης – Εθνικός Λατσιών

Ο ΚΕΔΡΟΣ αντιμετωπίζει στην προσωρινή του έδρα , στο Κοινοτικό Στάδιο Κοτσιάτη, την ΑΣΠΙΣ ΠΥΛΑΣ και στόχο έχει να μπει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

H Σελίδα μας, όπως και κάθε χρόνο, θα παρουσιάζει τα νέα των ομάδων μας , ΚΕΔΡΟΥ και ΚΟΡΜΑΚΙΤΗ τουλάχιστον με δύο άρθρα, ένα πριν και ένα μετά τον αγώνα ενημερώνοντας τους οπαδούς των ομάδων μας για τα αποτελέσματα και τα νέα των ομάδων μας.

Σε σχετική ανακοίνωση στην σελίδα του στα μέσα κοινωνικής δικτίωσης αναφέρει τα πιο κάτω :

Πηγή: https://www.facebook.com/Kedros1967

« Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας της ΚΟΠ 2024-2025

Σε εξέλιξη η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας

Προ των πυλών η έναρξη της ποδοσφαιρική σαιζόν για το Πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας της ΚΟΠ για την περίοδο 2024-25 και η ομάδα μας ρίχνεται εκ νέου σε μια μάχη με πρεμιέρα το ερχόμενο Σάββατο στις 4:00μμ στον Κοτσιάτη απέναντι στον ΑΣΠΙΣ ΠΥΛΑΣ, μια μάχη στην οποία πιστεύουμε ότι θα πετύχουμε ξανά τη διάκριση σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό από την περσινή χρονιά.

Έχοντας εκπληρώσει μια επιτυχημένη περσινή χρονιά – την πρώτη μας στη Γ κατηγορία της ΚΟΠ – και έχοντας εκπληρώσει τους στόχους που θέσαμε, η ομάδα φέτος έχει κτίσει και έχει βελτιώσει κατά πολύ πολλές αδυναμίες και παραλείψεις οι οποίες παρουσιάστηκαν πέρσι και προσδοκούμε ότι η φετινή χρονιά θα είναι κατά πολύ καλύτερη σε απόδοση και αποτελέσματα.

Η προετοιμασία ξεκίνησε στις 29 Ιουλίου και τα δείγματα γραφής από τα φιλικά παιχνίδια είναι άκρως ενθαρρυντικά. Ο Χρήστος Δημητρίου έχει εμπεδώσει μια κουλτούρα σκληρής δουλειάς, πειθαρχίας και αλληλοσεβασμού στους ποδοσφαιριστές και έχει κάνει ξεκάθαρο σε άπαντες ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο για κανένα. Οι ποιοτικές προσθήκες που πραγματοποιήθηκαν και το γεγονός ότι βγαίνει πάρα πολύ νεαρό ταλέντο από τον φετινό Κέδρο, είναι ένα άκρως ενθαρρυντικό στοιχείο το οποίο γεμίζει αισιοδοξία την τεχνική μας ηγεσία αφού ουσιαστικά «της δυσκολεύει το έργο».

Κλίμα ευφορίας επικρατεί και στο συμβούλιο του σωματείου αφού πέραν από την ικανοποίηση για την αγωνιστική απόδοση της ομάδας, η διοίκηση είναι επίσης ικανοποιημένη για το γεγονός ότι έχει καταφέρει να προβεί σε σημαντικές κτηριακές ανακαινίσεις στο γήπεδο μας στον Κοτσιάτη για να ικανοποιούνται οι ανάγκες όλων των συμμετεχόντων – φιλοξενουμένων, ποδοσφαιριστών και οπαδών, διαιτητών, παρατηρητών καθώς επίσης και ανάγκες της δικής μας ομάδας. Οι υποδομές για τεχνική ανάλυση των παιχνιδιών σε πραγματικό χρόνο από το τεχνικό μας επιτελείο είναι ένα άλλο θετικό στοιχείο το οποίο υλοποιήθηκε και αναμένεται ότι θα βελτιώσει κατά πολύ την αγωνιστική απόδοση της ομάδας.

Με όλη αυτή τη δουλειά που έχει γίνει το σωματείο βρίσκεται και στη θέση να ανακοινώσει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη και η διαδικασία διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας και προσδοκεί ότι θα έχει τη στήριξη των φίλων και οπαδών του, ΑηΜαρινιωτών και όχι μόνο σε αυτή την προσπάθεια. Η τιμή έχει καθοριστεί στα €50 και καλύπτει όλους τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλου αντρών και της Κ19 – υπολογίζονται πέραν των 30 εντός έδρας αγώνων στο σύνολο το οποίο είναι ένα πολύ ελκυστικό πακέτο.

Συμβολικά και μαρτυρικά τα πενήντα χρόνια προσφυγιάς που αγωνιζόμαστε μακριά από τη φυσική μας έδρα, την Αγία Μαρίνα Σκυλλούρας, δεν τα παρατάμε ποτέ και φυσικά «ΟΣΟ Ο ΚΕΔΡΟΣ ΖΕΙ Η ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ»

ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΕΔΡΟ»

Ευχόμαστε στον ΚΕΔΡΟ Καλή επιτυχία και με τη νίκη