Προς υλοποίηση της πρώτης προεκλογικής του δέσμευσης ο Κοινοτάρχης Κορμακίτη Αντώνης Σολωμού

0
1412

Προς υλοποίηση της πρώτης προεκλογικής του δέσμευσης ο Κοινοτάρχης Κορμακίτη Αντώνης Σολωμού

Προς υλοποίηση της πρώτης του προεκλογικής δέσμευσης προχωρά ο Κοινοτάρχης Κορμακίτη Αντώνης Σολωμού. Με την ανάληψη των καθηκόντων του ως Κοινοτάρχης Κορμακίτη έχει συμπληρώσει και υποβάλει αίτηση για επανεγκατάσταση στον Κορμακίτη.

Σύμφωνα με το σχέδιο επανεγκατάστασης τα άτομα που υποβάλουν αίτηση πρέπει να διαμένουν τουλάχιστον 4 μέρες στον Κορμακίτη και στους έξι μήνες να αιτηθούν για να εγκριθούν ως επανεγκατεσταθέντες.

Ο Κοινοτάρχης προχώρησε στην ενέργεια αυτή γιατί όπως δήλωσε ο ίδιος είναι Κοινοτάρχης Κορμακίτη και θέλει να βρίσκεται στο χωριό και να γνωρίζει από κοντά ο ίδιος τα προβλήματα του χωριού για να μπορεί να τα επιληφθεί και να μπορέσει να δίνει μαζί με το κοινοτικό του συμβούλιο άμεσες λύσεις.

Δυναμικά έχει μπει από την πρώτη Ιουλίου στα καθήκοντα του και ελπίζουμε ότι έτσι θα συνεχίσει για να μπορέσει να λύσει τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Κορμακίτης.

Σε ερώτηση της ιστοσελίδας μας τι έχει παραλάβει από το απερχόμενο Κοινοτικό Συμβούλιο η απάντηση του ήταν ότι σύντομα θα ανακοινώσει ο ίδιος τι έχει παραλάβει και ποιο είναι το πρόγραμμα του.