Πρώτη Κοινοτική Κατασκήνωση «Περπατώ στις ρίζες μου» – Συνεχίζονται μέχρι την Παρασκευή οι εγγραφές

0
851

Το Γραφείο Εκπροσώπου Μαρωνιτών ενημερώνει πως οι εγγραφές για την πρώτη κοινοτική κατασκήνωση με τίτλο «Περπατώ στις ρίζες μου» συνεχίζονται μέχρι την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024. Η κατασκήνωση που θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 26 Ιουνίου μέχρι και την Κυριακή 30 Ιουνίου 2024 στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Συνεργασίας στον Κορμακίτη, αφορά παιδιά Δ, Ε, ΣΤ τάξεων δημοτικού και Α, Β τάξεων γυμνασίου.

Στο πλαίσιο της τα παιδιά, πέραν των άλλων δραστηριοτήτων, θα πραγματοποιήσουν εκπαιδευτικές επισκέψεις στην Καρπάσια, τον Ασώματο και την Αγία Μαρίνα και θα περπατήσουν στα ιερά και άγια χώματα των χωριών και των προγόνων τους. Πιο συγκεκριμένα, τα παιδιά θα επισκεφτούν την Καρπάσια την Πέμπτη, ενώ θα συμμετάσχουν σε Θεία Λειτουργία στον Ασώματο το πρωί της Κυριακής. Παράλληλα, καταβάλλονται προσπάθειες για επίσκεψη στην Αγία Μαρίνα το Σάββατο.

Η όλη δράση επιχορηγείται από το Υπουργείο Παιδείας και ως εκ τούτου το δικαίωμα συμμετοχής έχει περιοριστεί στα €60 και για το δεύτερο παιδί της ίδιας οικογένειας στα €40. Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι γονείς όπως αποταθούν για δηλώσεις συμμετοχής, μέχρι την πιο πάνω καταληκτική ημερομηνία, στο Γραφείο Εκπροσώπου στον κ. Βασίλη Κουμέττου στο τηλ. 99851629 ή στον διευθύνοντα του Δημοτικού Σχολείου Κορμακίτη δάσκαλο Ηλία Ζωνιά στο τηλ. 99176195 (μέσω Viber ή WhatsApp).