Ανακοίνωση Τοπικής Αρχής Κορμακίτη- Διαδρομές λεωφορείου για τις Εκλογές της Κυριακής 9 Ιουνίου 2024

0
978

Ανακοίνωση Τοπικής Αρχής Κορμακίτη- Διαδρομές λεωφορείου για τις Εκλογές της Κυριακής 9 Ιουνίου 2024

Μετά από ενημέρωση από τον επικεφαλή της Τοπικής Αρχής Κορμακίτη, Αντωνάκη Αυγουστίνου Σάρρου, την ερχόμενη Κυριακή θα υπάρχει λεωφορείο από τον Κορμακίτη όπου θα μεταφέρει τους εγκλωβισμένους και επανεγκατεσταθέντες για να εξασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Θα γίνουν δύο διαδρομές.

Η πρώτη διαδρομή θα ξεκινήσει ώρα 9:00 π.μ., αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία και θα πάρει τους ψηφοφόρους πρώτα στο εκλογικό κέντρο του Γ Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δομετίου, όπου εκεί ψηφίζουν όλοι οι εγκλωβισμένοι και οι επανεγκατεσταθέντες που βρίσκονται στον κατάλογο των 62 ατόμων και μετά θα πάει στο εκλογικό κέντρο του Δημοτικού Σχολείου του Αγίου Μάρωνα. Το λεωφορείο από Λευκωσία θα ξεκινήσει για επιστροφή στις 1:30 μ.μ. ( Οι εγκλωβισμένοι και οι επανεγκατεσταθέντες που βρίσκονται στον κατάλογο των 62 ατόμων ψηφίζουν στο κέντρο Α του Γ δημοτικού σχολείου Αγίου Δομετίου τόσο για τις κοινοτικές εκλογές όσο και για τις ευρωεκλογές.)

Η δεύτερη διαδρομή θα ξεκινήσει ώρα 3:30 μ.μ. από το χωριό για τα δύο εκλογικά κέντρα.

Ο Επικεφαλής της Τοπικής Αρχής Κορμακίτη έχει αναφέρει στην σελίδα μας ότι μόνο στα δύο αυτά εκλογικά κέντρα θα πάει το λεωφορείο. Αν κάποιοι ψηφίζουν σε άλλα εκλογικά κέντρα καλεί τους συγγενείς τους όπως διευθετήσουν τη μεταφορά τους από τα δύο αυτά εκλογικά κέντρα, όπου θα πάει το λεωφορείο, στο εκλογικό κέντρο όπου θα ψηφίσουν.