Friday, May 17, 2024
ΑρχικήΚοινότηταΕκκλησίαΕορτές και εορταστές Συγκαθεδρικού Ναού Αγίου Γεωργίου Κορμακίτη για το μήνα Μάιο...

Εορτές και εορταστές Συγκαθεδρικού Ναού Αγίου Γεωργίου Κορμακίτη για το μήνα Μάιο 2024

Εορτές και εορταστές Συγκαθεδρικού Ναού Αγίου Γεωργίου Κορμακίτη για το μήνα Μάιο 2024

Έχει ετοιμαστεί από τον εφημέριο του Κορμακίτη Πάτερ Αντρέα Κατσιολούδη και το βοηθό του Ιωάννη Παχίτα το ενημερωτικό του Συγκαθεδρικού Ναού του Αγίου Γεωργίου Κορμακίτη για το μήνα Μάιο του 2024.

Καθημερινά η Θεία Λειτουργία θα τελείται ώρα 7:30 π.μ. το Σάββατο θα έχει Θεία Λειτουργία το πρωί ώρα 8:00 π.μ. και το απόγευμα ώρα 6:00 μ.μ. Την Κυριακή θα τελείται Θεία Λειτουργία ώρα 8:00 π.μ.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Πάσχα, ο Εφημέριος Κορμακίτη, Πάτερ Ανδρέας Κατσιολούδης, και η Εκκλησιαστική Επιτροπή Κορμακίτη, ενημερώνουν τους πιστούς για τα πιο κάτω:

Μεγάλη Παρασκευή 3/5/2024

Στόλισμα Επιταφίου
Η Επιτροπή καλεί τους νέους και νέες όπως βοηθήσουν στο στόλισμα του Επιταφίου. Όσοι ενδιαφέρονται καλούνται να βρίσκονται στην εκκλησία μετά τις 7:00 π.μ.

Μάρθες και Μαρίες
Τη Μεγάλη Παρασκευή κατά την προσκύνηση του επιταφίου και την περιφορά του, χρειάζονται νεαρές κοπέλες οι οποίες θα ντυθούν Μάρθες και Μαρίες. Όσες ενδιαφέρονται να απευθύνονται στις Αδελφές Καλογριές Κορμακίτη ή στην κα. Βάσω Σαμανή τηλ. 99694084 με Viber ή WhatsApp.

Αναγνώσματα της Μεγάλης Εβδομάδας
Στα Εσπερινά της Μεγάλης Εβδομάδας (Μεγάλη Πέμπτη και Μεγάλη Παρασκευή) θα διαβάζονται αναγνώσματα. Καλούμε όλους τους νέους και νέες που ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή στην κα. Ζιάννετ Χατζηιωσήφ τηλ. 99585075 με Viber ή WhatsApp.

Ο Εφημέριος ΚΟΡΜΑΚΙΤΗ Πάτερ Ανδρέας Κατσιολούδης και η Εκκλησιαστική Επιτροπή Κορμακίτη εύχονται σε όλους ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.

Για να κατεβάσετε το ενημερωτικό δελτίο του μηνός Μαϊου 2024 σε μορφή PDF κάντε κλικ στον πιο κάτω σύνδεσμο.

https://kormakitis.net/wp-content/uploads/2024/04/2024-5-Μαϊου.pdf

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments