Wednesday, May 8, 2024
ΑρχικήΚοινότηταΕκκλησίαΑνακοινώσεις Εκκλησιαστικής Επιτροπής Κορμακίτη για την προετοιμασία του Πάσχα 2024 στην εκκλησία...

Ανακοινώσεις Εκκλησιαστικής Επιτροπής Κορμακίτη για την προετοιμασία του Πάσχα 2024 στην εκκλησία Αγ. Γεωργίου Κορμακίτη

Ανακοινώσεις Εκκλησιαστικής Επιτροπής Κορμακίτη για την προετοιμασία του Πάσχα 2024 στην εκκλησία Αγ. Γεωργίου Κορμακίτη

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Πάσχα, ο Εφημέριος Κορμακίτη, Πάτερ Ανδρέας Κατσιολούδης, και η Εκκλησιαστική Επιτροπή Κορμακίτη, ενημερώνουν τους πιστούς για τα πιο κάτω:

  1. Κυριακή των Βαΐων 28/4/2024 – Θεία Λειτουργία ώρα 8:00π.μ.

Η Επιτροπή καλεί όλα τα παιδιά με τις οικογένειές τους όπως συμμετέχουν στη Θεία Λειτουργία της Κυριακής των Βαΐων κρατώντας τις παραδοσιακές τους βαΐνες ή ελαίες. Παρακαλούνται τα παιδιά που θα συμμετέχουν όπως βρίσκονται μπροστά από την εκκλησία του μοναστηριού των Καλογραιών, ώρα 7:30 π.μ. Εκεί θα υπάρχουν εκπαιδευτικοί των νηπιαγωγείων και δημοτικών Κορμακίτη και Αγίου Μάρωνα οι οποίοι θα συνοδεύσουν τα παιδιά στην εκκλησία Αγ. Γεωργίου.

  1. Μεγάλη Πέμπτη 2/5/2024 – Μυστικός Δείπνος

Οι Μαθητές για τον Μυστικό Δείπνο θα είναι αγόρια Δημοτικού και Γυμνασίου. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν μπορούν να επικοινωνούν με τον δάσκαλο του Κορμακίτη κ. Ηλία Ζωνιά στο τηλέφωνο 99176195 με Viber ή Whats app.

  1. Μεγάλη Παρασκευή 3/5/2024

Μάρθες και Μαρίες
Τη Μεγάλη Παρασκευή κατά την προσκύνηση του επιταφίου και την περιφορά του, χρειάζονται νεαρές κοπέλες οι οποίες θα ντυθούν Μάρθες και Μαρίες. Όσες ενδιαφέρονται να απευθύνονται στις Αδελφές Καλογριές Κορμακίτη ή στην κα. Βάσω Σαμανή τηλ. 99694084 με Viber ή WhatsApp.

  1. Αναγνώσματα της Μεγάλης Εβδομάδας

Στα Εσπερινά της Μεγάλης Εβδομάδας (Μεγάλη Πέμπτη και Μεγάλη Παρασκευή) θα διαβάζονται αναγνώσματα. Καλούμε όλους τους νέους και νέες που ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή στην κα. Ζιάννετ Χατζηιωσήφ τηλ. 99585075 με Viber ή WhatsApp.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments