Thursday, May 2, 2024
ΑρχικήΚοινότηταΑθλητικάΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΟΠΛ - CYVIEW - VANDEX ΑΤΕ-ΠΕΚ Εργατών Vs O ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΟΠΛ – CYVIEW – VANDEX ΑΤΕ-ΠΕΚ Εργατών Vs O ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΟΠΛ – CYVIEW – VANDEX ΑΤΕ-ΠΕΚ Εργατών Vs O ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ

Διεξάγεται σήμερα Σάββατο 13 Απριλίου 2024 στο γήπεδο Κερύνεια-Επιστροφή (ΠΑΕΕΚ) και ώρα 3:30 μ.μ. ο μεγάλος τελικός της ΕΠΟΠΛ – CYVIEW – VANDEX 2023 – 2024, μεταξύ των Ομάδων ΑΤΕ-ΠΕΚ Εργατών Vs O ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ.

Είναι η τελευταία αγωνιστική υποχρέωση του Σωματείου « Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ» για την ποδοσφαιρική χρονιά 2023- 2024. Μια χρονιά δύσκολή για τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή που κατάφεραν να τερματίσουν στην 6η θέση με 46 βαθμούς. Μια υπερπροσπάθεια στην οποία κατάφεραν να φθάσουν στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου της ΕΠΟΠΛ. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα για τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές μόνο που έφθασαν στον τελικό είναι τεράστια επιτυχία.

Η ΑΤΕ/ΠΕΚ Εργατών τερμάτισε 3η στη βαθμολογία και θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα ένταξης της ΣΤΟΚ.

Προσωπικά ως ιστοσελίδα ευχόμαστε στην ομάδα του ΚΟΡΜΑΚΙΤΗ κάθε επιτυχία και να στεφθούν κυπελλούχοι της ΕΠΟΠΛ. Κάλεσμα προς τους φιλάθλους του Κορμακίτη απεύθυνε ο προπονητής της ομάδας του Κορμακίτη Αβράμης Βασιλέας που σε ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει τα πιο κάτω:

«Κάποιοι το έχουμε ξανά ζήσει και θα προσπαθήσουμε ξανά να το ξανά ζήσουμε μαζί με τον κόσμο μας.
Αφήστε στην άκρη τις πολιτικές παρατάξεις, τα κομματικά, τα προσωπικά συμφέροντα ,Καλούμε λοιπόν όλο τον κόσμο του Κορμακίτη αλλά ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΣΜΟ τις Μαρωνιτικής κοινότητας, να έρθει και να σταθεί δίπλα στην ομάδα οι ποδοσφαιριστές σας χρειάζονται , το γήπεδο μας χωράει όλους και η ομάδα αξίζει και το χειροκρότημά σας αλλά και την Νίκη για την κατάκτηση του ΚΥΠΕΛΛΟΥ.

Ραντεβού λοιπόν Σάββατο 13/4/24
3:30 ΠΑΕΕΚ»

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments