Sunday, April 28, 2024
ΑρχικήΚοινότηταΑθλητικάΚΟΥΡΗΣ ΕΡΗΜΗΣ Vs ΚΕΔΡΟΣ ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ ΣΚΥΛΛΟΥΡΑΣ, Ημιτελική φάση κυπέλλου Coca -...

ΚΟΥΡΗΣ ΕΡΗΜΗΣ Vs ΚΕΔΡΟΣ ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ ΣΚΥΛΛΟΥΡΑΣ, Ημιτελική φάση κυπέλλου Coca – Cola Γ’ Κατηγορίας και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ

ΚΟΥΡΗΣ ΕΡΗΜΗΣ Vs ΚΕΔΡΟΣ ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ ΣΚΥΛΛΟΥΡΑΣ, Ημιτελική φάση κυπέλλου Coca – Cola Γ’ Κατηγορίας και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ

Την ερχόμενη Τετάρτη 13 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Coca – Cola Γ’ Κατηγορίας και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ για την περίοδο 2023 – 2024.

Στην ημιτελική φάση συμμετέχει και Ο ΚΕΔΡΟΣ Αγ. Μαρίνας Σκυλλούρας ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΚΟΥΡΡΗ Ερήμης. Ο αγώνας θα διεξαχθεί ώρα 3:30 μ.μ. και ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024 και ώρα 3:00 μ.μ. στην έδρα του ΚΕΔΡΟΥ στον Κοτσιάτη.

Ο ΚΕΔΡΟΣ βαθμολογικά στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 6η θέση του Α ομίλου όπου αγωνίζονται οι 8 πρώ τες ομάδες του πρωταθλήματος. Το περασμένο Σάββατο νίκησε με 2-1 εντός έδρας την πρωτοπόρο ομάδα του ΧΑΛΚΑΝΟΡΑ Ιδαλίου. Ο ΚΟΥΡΡΗΣ Ερήμης βρίσκεται στη 2η θέση του Β ομίλου του πρωταθλήματος της Γ κατηγορίας.

Στόχος του ΚΕΔΡΟΥ είναι να φέρει ένα θετικό αποτέλεσμα έτσι ώστε να μπορέσει στον επαναληπτικό να διεκδικήσει την ιστορική πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου της Coca – Cola Γ’ Κατηγορίας και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ.

Ευχόμαστε στην ομάδα του ΚΕΔΡΟΥ κάθε επιτυχία.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments