Thursday, March 28, 2024
ΑρχικήΚοινότηταΜαρωνίτικα ΧωριάΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ-Ροδάριο στην μικρή εκκλησία της Αγίας Μαρίνας στις 20/05/2023

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ-Ροδάριο στην μικρή εκκλησία της Αγίας Μαρίνας στις 20/05/2023

17/05/2023

Ανακοίνωση Κοινοτικού Συμβουλίου Αγίας Μαρίνας Σκυλλούρας

Θέμα: ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ-Ροδάριο στην μικρή εκκλησία της Αγίας Μαρίνας στις 20/05/2023

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Αγίας Μαρίνας (Σκυλλούρας) σε συνεργασία πάντα με την Εκκλησιαστική Επιτροπή Αγίας Μαρίνας, πληροφορούν τους συγχωριανούς Μαρινιώτες, τα οργανωμένα σύνολα του χωριού μας, τη Μαρωνιτική κοινότητα γενικότερα αλλά και φίλους και φίλες, ότι θα τελεστεί Θεία λειτουργία στην μικρή εκκλησιά του χωριού το ερχόμενο Σάββατο, 20 Μαΐου 2023 στις 10:30 π.μ. από τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Μαρωνιτών Κύπρου κ.κ. Σαλίμ Σφέιρ. Οι Προσευχές μας θα προσφερθούν για όλους τους νεκρούς μας, και ειδικά αυτούς που μας έφυγαν πρόσφατα, αλλά και για τους εν ζωή συγχωριανούς μας που δίνουν την δική τους μάχη για Υγεία και για γρήγορη ανάρρωση.

Ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

Η πρόσβαση στο χωριό, θα γίνει από τη δυτική πλευρά του χωριού τον <<Ανεμόμυλο>> δηλ. θα χρησιμοποιηθεί ο νέος ασφαλτοστρωμένος δρόμος και η είσοδος στο χωριό θα επιτρέπεται από τις 9:30 π.μ. και έπειτα.

Όλοι οι προσκυνητές θα μπορούν να περάσουν μέσα στο χωριό με τα δικά τους αυτοκίνητα αφού πρώτα τους γίνει ο σχετικός έλεγχος. Επιβάλλεται όπως όλοι έχουν μαζί τους την ταυτότητά τους ή το διαβατήριο τους.

Της Θείας Λειτουργίας, που θα τελεστεί στην ανακαινισμένη Παλαιά Εκκλησίας στις 20/05/2023 και ώρα 10:30 π.μ. θα χοροστατήσει ο Αρχιεπίσκοπος Μαρωνιτών κ.κ.Σαλίμ Σφέιρ.

Όπως και κάθε φορά ακολουθούμε τις όποιες οδηγίες για αποφυγή προβλημάτων και παρεξηγήσεων.

Καλούμαστε να δώσουμε μαζικά το παρόν μας και να προσευχηθούμε όλοι μαζί στους ιερούς αυτούς χώρους της εκκλησίας μας, δείχνοντας για ακόμη μια φορά ότι η φλόγα για επιστροφή στο χωριό μας και στα Άγια χώματά μας παραμένει άσβεστη.

Σταθεροί στα πάγια αιτήματα μας ως Αγία Μαρίνα, και με κύριο αίτημά μας την Επιστροφή στις ρίζες μας και το χωριό μας, επανάκτηση των περιουσιών μας και χωραφιών μας..Δεν ξεχνούμε ποτέ, θυμούμαστε, προσπαθούμε, απογοητευόμαστε, ανασκουμπωνόμαστε παρά την λύπη και τον πόνο μας και συνεχίζουμε τον αγώνα μας!

ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ ΣΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΧΩΡΙΟ!

Από: Κοινοτικό Συμβούλιο & Εκκλησιαστική Επιτρ. Αγίας Μαρίνας Σκυλλούρας

Εκ του Κοινοτικού Συμβουλίου Αγίας Μαρίνας Σκυλλούρας
ο Κοινοτάρχης Παρτελλής Χατζηφεσσάς

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments