Friday, March 29, 2024
ΑρχικήΚοινότηταΑθλητικάΜε μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή του Κυνηγετικού Συλλόγου «Η ΛΑΟΤΡΥΠΑ» στο 10ο...

Με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή του Κυνηγετικού Συλλόγου «Η ΛΑΟΤΡΥΠΑ» στο 10ο Επαρχιακό πρωτάθλημα ΚΟΚ & ΔΑΖ Τμήμα Λευκωσίας

Με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή του Κυνηγετικού Συλλόγου «Η ΛΑΟΤΡΥΠΑ» στο 10ο Επαρχιακό πρωτάθλημα ΚΟΚ & ΔΑΖ Τμήμα Λευκωσίας

Πηγή: https://www.facebook.com/groups/532793896814458

Με κάθε επιτυχία σημειώθηκε ο 1ος αγώνας Σπόρτιγκ του πρωταθλήματος ΚΟΚ & ΔΑΖ Επαρχίας Λευκωσίας για την σκοπευτική ομάδα του Συλλόγου μας.

Η ομάδα μας, που λάμβανε μέρος για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες και παρά το άγχος στα πρώτα στάδια του αγώνα, συμπλήρωσε τον αγώνα με εκπληκτικά αποτελέσματα, συγκριτικά με άλλους συλλόγους που λάμβαναν μέρος για πολλοστή φορά. Η παρουσία του Γιάννου Αντωνίου, μέλος του Συλλόγου μας, έμπειρος σκοπευτής και υπεύθυνος σκοπευτικών αγώνων στο Ολυμπιακό Σκοπευτήριο Λατσιών, καθώς επίσης και του Τάσσου Σάρρου και Γιάννου Καρατζιά, έδωσε θάρρος και αυτοπεποίθηση στην ομάδα μας.

Ο αγώνας διεξάχθηκε σε 6 γήπεδα και η επιτυχία των 35 δίσκων από τους 50, από τον Κωνσταντίνο Λαό (γαμπρός του Μάικλ Τουμάζου) και τους 31 δίσκους από τον Γιάννη Τουμάζου (γιός του Πέτρου και Σούζη Τουμάζου), θεωρείται καλό αποτέλεσμα για να μας φέρει σε ψηλή θέση στην γενική κατάταξη της κατηγορίας μας.

Το πρωτάθλημα θα συμπληρωθεί σε 5 αγώνες και η κατάταξη θα καθορίζεται από το άθροισμα των 4 καλύτερων αποτελεσμάτων.

Ο επόμενος αγώνας θα διεξαχθεί στις 30 Απριλίου 2023.

Θα θέλαμε να ευχαριστούμε θερμά τα μέλη της σκοπευτικής μας ομάδας που έλαβαν μέρος στον 1οαγώνα, Γιάννη Τουμάζου, Κωνσταντίνο Λαό, Αντώνης Ι. Διόλα και Γιώργο Ρ. Διόλα, καθώς επίσης και τον αρχηγό της ομάδας και μέλος του Δ.Σ. Αντώνης Σιαμμούτη, για την άρτια οργάνωση και την συμμετοχή της ομάδας μας στον αγώνα.

Δ.Σ. Κ.Σ.Κ. “ Η ΛΑΟΤΡΥΠΑ “
28/03/2023

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments