Friday, March 29, 2024
ΑρχικήΚοινότηταΑθλητικάΝτέρμπι Κορυφής Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ, εκτός έδρας με την ΑΤΕ/ΠΕΚ ΕΡΓΑΤΩΝ

Ντέρμπι Κορυφής Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ, εκτός έδρας με την ΑΤΕ/ΠΕΚ ΕΡΓΑΤΩΝ

Ντέρμπι Κορυφής Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ, εκτός έδρας με την ΑΤΕ/ΠΕΚ ΕΡΓΑΤΩΝ

Μέσα στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του Β γύρου της Β φάσης του πρωταθλήματος της ΕΠΟΠΛ ( 8η αγωνιστικής Β φάσης) Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ αντιμετωπίζει εκτός έδρας της πρωτοπόρο του πρωταθλήματος ΑΤΕ/ΠΕΚ ΕΡΓΑΤΩΝ.

Ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή 12 Μαρτίου και ώρα 3:15 μ.μ. στο γήπεδο της ΑΤΕ/ΠΕΚ στους Εργάτες.
Η ΑΤΕ/ΠΕΚ βρίσκεται στην πρώτη θέση με 46 βαθμούς. Στη Β φάση σε 7 αγώνες έχει 6 νίκες και 1 ισοπαλία, σημείωσε 21 τέρματα και δέχθηκε 3. Να αναφέρουμε ότι η ΑΤΕ/ΠΕΚ έχει προκριθεί και στον τελικό του κυπέλου της ΕΠΟΠΛ.

Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ βρίσκεται στην 2η θέση με 41 βαθμούς. Έχει 5 νίκες και 2 ήττες. Σημείωσε 21 τέρματα και δέχθηκε 9.
Καλείται η ομάδα μας σε αυτό το παιχνίδι να πάρει τη νίκη για να ελπίζει για τη συνέχεια. Φέτος δεν κατάφερε να νικήσει την ΑΤΕ/ΠΕΚ ούτε το Μάμμαρι. Πρέπει για να ελπ0ίζει για συμμετοχή στο πρωτάθλημα ένταξης της ΣΤΟΚ να κερδίσει και τα δύο παιχνίδια.

Ο ΚΕΔΡΟΣ μέσα στα πλαίσια της 23η αγωνιστικής ( 8η αγωνιστική του Β γύρου) αντιμετωπίζει στην έδρα του-Κοινοτικό στάδιο του Κοτσιάτη) το Σάββατο 11 Μαρτίου την ΑΕΚ ΚΟΡΑΚΟΥ. Στον Α γύρο οι δύο ομάδες έφεραν ισοπαλία.

Ο ΚΕΔΡΟΣ βρίσκεται στην 4η θέση με 38 βαθμούς ενώ η ΑΕΚ ΚΟΡΑΚΟΥ στην 13η θέση με 22 βαθμούς. Στόχος του ΚΕΔΡΟΥ η νίκη και να παραμείνει κοντά στην κορυφή.

Ευχόμαστε και στις δύο μας ομάδες κάθε επιτυχία και με τη νίκη.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments