Friday, April 19, 2024
ΑρχικήΚοινότηταΑθλητικάΝέα νίκη για τον ΚΕΔΡΟ , Νέα ήττα για τον Κορμακίτη

Νέα νίκη για τον ΚΕΔΡΟ , Νέα ήττα για τον Κορμακίτη

Σε μια εβδομάδα τα πάνω έγιναν κάτω για τον Κορμακίτη χάνοντας και στα δύο ντέρμπι κορυφής με τους δύο διεκδικητές του τίτλου, από την ΑΤΕ/ΠΕΚ Εργατών και το Ροτσίδη Μάμμαρι.

Δυστυχώς για τον Κορμακίτη η περασμένη εβδομάδα δεν ήταν καθόλου καλή αγωνιστικά. Έχασε και τα δύο ντέρμπι κορυφής, το πρώτο από την ΑΤΕ/ΠΕΚ Εργατών με 3-2 στην έδρα του την περασμένη Τρίτη 17/1/2023 και το δεύτερο ντέρμπι από το Ροτσίδη Μάμμαρι με 1-0 την περασμένη Κυριακή 22 /1/2023 εκτός έδρας. Οι δύο αυτές ήττες έφεραν τον Κορμακίτη στην 3η θέση με 32 βαθμούς, 7 βαθμούς από την κορυφή και 4 βαθμούς από την 2η θέση. Παρά την καλή αγωνιστική εμφάνιση της ομάδας και στους δύο αγώνες δεν κατάφεραν να έχουν βαθμολογικό κέρδος και να οδηγήσει την ομάδα εκτός στόχων.
Στόχος πλέον στους επόμενους 6 εναπομείναντες αγώνες η ομάδα να τους κερδίσει και τους 6 για να μπορεί να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της ένταξης της ΣΤΟΚ

Ο ΚΕΔΡΟΣ στην 1η αγωνιστική του Β γύρου του πρωταθλήματος της επίλεκτης κατηγορίας της ΣΤΟΚ κέρδισε στην έδρα του τον ΑΤΛΑ Αγλαντζιάς με 2-0. Με το αποτέλεσμα αυτό κράτησε το αήττητο της έδρας του ο ΚΕΔΡΟΣ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και κατάφερε να ανεβεί στην 5η θέση με 28 βαθμούς , 7 βαθμούς από την κορυφή και 3 από την 3η θέση. Τα τέρματα για τον ΚΕΔΡΟ πέτυχαν στο 33 λεπτό ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΟΥΛΛΩΤΟΣ και στο 54 λεπτό ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ .

Ο ΚΕΔΡΟΣ με τη νίκη αυτή θέτει γερά τις βάσεις για να πρωταγωνιστήσει και φέτος στο πρωτάθλημα της επίλεκτης κατηγορίας της ΣΤΟΚ, ενώ ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ με τις δύο ήττες βλέπει τα όνειρα του να εξανεμίζονται και χρειάζεται τεράστια προσπάθεια να επανέλθει στη διεκδίκηση του τίτλου

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments