Saturday, April 20, 2024
ΑρχικήΚοινότηταΑθλητικάΣυνεχίζει το αήττητο στην έδρα του Ο ΚΕΔΡΟΣ- Τρίτη 17 Ιανουαρίου το...

Συνεχίζει το αήττητο στην έδρα του Ο ΚΕΔΡΟΣ- Τρίτη 17 Ιανουαρίου το αναβληθέν ντέρμπι κορυφής του Κορμακίτη

Νίκη χρυσάφι του ΚΕΔΡΟΥ στην έδρα του με το τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της επίλεκτης κατηγορίας της ΣΤΟΚ. Η νίκη αυτή βρήκε τον ΚΕΔΡΟ στην 5η θέση με 25 βαθμούς και ελπιδοφόρο το μέλλον για το δεύτερο γύρο του μαραθώνιου αυτού.

Αναλυτικά στη σελίδα του ΚΕΔΡΟΥ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρονται τα ποιο κάτω : (https://www.facebook.com/Kedros1967)

«Νέα νίκη για τον Κέδρο στον Κοτσιάτη, στο -3 από την τρίτη θέση και πάντα σε απόσταση βολής από τις προνομιούχες θέσεις ανόδου

Από ατσάλι φαίνεται να είναι φτιαγμένη η έδρα του Κέδρου στον Κοτσιάτη όπου η ομάδα παρουσιάζεται αλύγιστη εκεί με το πέρας του πρώτου γύρου μετρώντας πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες μέχρι στιγμής. Υπενθυμίζεται παράλληλα ότι η τελευταία μας ήττα μέσα στον Κοτσιάτη ήτανε τον Οκτώβριο του 2020. Ενθαρρυντική η νίκη, κρατά την ομάδα σε απόσταση βολής από τους στόχους της.

Η πολύ καλή σε ποιότητα και σύνολο Ανόρθωση Μουταγιάκας ήτανε η αντίπαλος ομάδα η οποία δημιούργησε τις δικές της ευκαιρίες και προϋποθέσεις, όμως, καλύτερη η ομάδα μας άνοιξε το σκορ στο 8’ με καταπληκτικό πλασέ – σουτ έξω από την περιοχή του πολυτιμότερου παίκτη του αγώνα Γιώργου Γεωργίου το οποίο κατέληξε στο τρίγωνο της συμβολής των δοκών του αντίπαλου τερματοφύλακα. Δύο φορές τράνταξαν τα δοκάρια στη συνέχεια σε σουτ των Λιβέρα και Μουλλωτού ενώ ο Ραφαήλ Δημητρίου μετά από ασσιστ του Λιβέρα έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια σε ένα τετ α τετ με τον τερματοφύλακα.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 60’ ο Γιώργος Γεωργίου μετά από προσωπική επέλαση σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου, μπήκε στη περιοχή από πλάγια, ανατράπηκε, ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτυ και ο επίσης πολύ καλός Ηράκλης Φενερίδης με συρτή εκτέλεση στη γωνιά έγραψε το 2-0. Ο Στέφανος Λιβέρας, στις καθυστερήσεις του αγώνα και μετά από πάσα του Ιάκωβου Ινιάτη ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με την ομάδα μας, με εξωτερικό πολύ ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για να γράψει το τελικό 3-0.

Πολύ καλή η εμφάνιση της ομάδα μας η οποία ενισχύθηκε και με τις μεταγραφές των Ινιάτη και Αποστόλου. Ο Ιάκωβος Ινιάτης – Jackys ως επί το πλείστον γνωστός στις τάξεις των κατηγοριών – έδωσε πολύ καλά δείγματα γραφής αγωνιστικής ποιότητας. Θερμές ευχαριστίες στους οπαδούς μας οι οποίοι ήταν στο παιχνίδι παρά τον άστατο καιρό. Καλή συνέχεια στην Ανόρθωση Μουταγιάκκας. Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας και πάλι εντός έδρας το ερχόμενο Σάββατο απέναντι στον Άτλα Αγλαντζιάς όπου ξεκινούν οι υποχρεώσεις του δευτέρου γύρου.»

Το χθεσινό ντέρμπι κορυφής του ΚΟΡΜΑΚΙΤΗ με την ΑΤΕ/ΠΕΚ Εργατών αναβλήθηκε λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 7:00 μ.μ. στο Κοινοτικό γήπεδο Κοκκινοτριμιθιάς.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments