Friday, March 29, 2024
ΑρχικήΚοινότηταΤεράστια επιτυχία το εορταστικό φεστιβάλ της ΚΝΜΚ για τα 35 χρόνια ζωής

Τεράστια επιτυχία το εορταστικό φεστιβάλ της ΚΝΜΚ για τα 35 χρόνια ζωής

Η Καθολική Νεολαία Μαρωνιτών Κύπρου την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου έκλεισε το επετειακό της έτος για τα 35 χρόνια ζωής της, με ένα εορταστικό φεστιβάλ στο Pavilion. Πέραν των 950 ατόμων παρευρέθηκαν στο φεστιβάλ για να γιορτάσουν με τον καλύτερο τρόπο τη λήξη αυτής της επετειακής χρονιάς. Κόσμος από όλη την 35χρονη πορεία της οργάνωσης έδωσε το παρόν του, δείχνοντας για ακόμη μια φορά τη στήριξη του προς την νεολαία της κοινότητας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με καλωσόρισμα από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Χρίστο Κατσιολούδη και χαιρετισμό από τον Εκπρόσωπο Μαρωνιτών στη Βουλή των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκη Μούσα. Ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα με την προβολή βίντεο με πρώην μέλη Διοικητικών Συμβουλίων της οργάνωσης να μοιράζονται τις σκέψεις τους και τις προσωπικές τους εμπειρίες. Η βραδιά απογειώθηκε με την εμφάνιση του Μάκη Δημάκη ο οποίος κράτησε τη διασκέδαση στο απόγειο μέχρι το πρωί.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Καθολικής Νεολαίας Μαρωνιτών Κύπρου εκφράζει τις ευχαριστίες στους χορηγούς της εκδήλωσης, τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου μεγάλο χορηγό της εκδήλωσης, τα εστιατόρια Ocean Basket, την Κάβα Fiesta Del Vino,τον χορηγό φιλοξενίας Semeli Hotel και τον χορηγό επικοινωνίας GALASTYLE. Ευχαριστίες και σε όσους συνεισφέραν δώρα για τις ανάγκες του Χριστουγεννιάτικου μας λαχνού και σε όλους όσους συνέβαλαν με οποιονδήποτε άλλο τρόπο στην επιτυχία της μεγαλειώδους αυτής εκδήλωσης. Μα πάνω από όλα ευχαριστούμε όλους τους νέους και τις νέες που παρευρέθηκαν. Ευχαριστούμε όλους εσάς που φέρατε την οργάνωση εδώ που είναι σήμερα.

Οι φωτογραφίες της εκδήλωσης θα αναρτηθούν τις επόμενες μέρες στη σελίδα της οργάνωσης στο Facebook. Οι τυχεροί αριθμοί του Χριστουγεννιάτικου λαχνού έχουν ήδη αναρτηθεί και παρακαλούνται οι νικητές να επικοινωνήσουν με τα μέλη του Δ.Σ. για παραλαβή των δώρων τους.

Συνεχίζουμε δυναμικά. Με τους νέους, για τους νέους…

fiestaknmk2023

35yearsold

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments