Friday, March 29, 2024
ΑρχικήΚοινότηταΑθλητικάΝίκη χρυσάφι για τον ΚΕΔΡΟ και άνοδο στην τετράδα-Εξάρα ο Κορμακίτης

Νίκη χρυσάφι για τον ΚΕΔΡΟ και άνοδο στην τετράδα-Εξάρα ο Κορμακίτης

Με το δεξί μπήκε ο Κορμακίτης στη Β φάση του πρωταθλήματος της ΕΠΟΠΛ.

Με νίκη ξεκίνησε η ομάδα μας τις υποχρεώσεις της. Απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο όπως ο Ευαγόρας , τα παιδιά από την αρχή έβαλαν το δικό τους ρυθμό και επικράτησαν με 6-2.

Τα γκολ για της ομάδα σημείωσαν στο 15”,38”,45”47 ο Δήμος Αθανασίου, στο 18’ ο Μάνος Σταυρακάκης και στο 46´ ο Ερμής Σαμανής

Για τον Κορμακίτη αγωνίστηκαν οι :Joseph Βραχίμη, ΕΡΜΗΣ ΣΑΜΑΝΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΟΥΤΟΥΡΗΣ, ΛΟΙΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΙΝΟ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΜΑΝΟΣ ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ, ΛΑΖΑΡΟΣ ΠΑΡΗ, ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥΑΛΑΓΕΣ:45’ ΜΩΗΣΗΣ ΒΑΣΙΛΙΕΦ, ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΡΠΕΡΗΣ,65´ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΟΥΤΣΟΥΚΗΣ, ΜΑΡΙΟΣ Α. ΠΑΡΠΕΡΗ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΒΒΑ

Ο ΚΕΔΡΟΣ στη 13η αγωνιστική νίκησε με 1-0 και σκαρφάλωσε στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Σε άρθρο στην σελίδα της ομάδας αναφέρονται τα πιο κάτω : (https://www.facebook.com/Kedros1967)

«ΝΕΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΔΡΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΚΑΡΦΑΛΩΣΕ ΣΤΗΝ ΤΕΤΡΑΔΑ

Νικηφόρο ντεμπούτο για τον Άκη Αποστόλου στην ομάδα μας η οποία επικράτησε με 1-0 του Φοίνικα Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς και με 22 βαθμούς σκαρφάλωσε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο ΚΕΔΡΟΣ επικράτησε κατά κράτος σε όλο το αγωνιστικό 90λεπτο στο οποίο δημιούργησε πολύ ξεκάθαρες ευκαιρίες αλλά δεν τις αξιοποίησε, τον γόρδιο δεσμό έλυσε τελικά ο Γιάννης Κυρμίζης στο 53 όταν μετά από δυνατή συρτή εκτέλεση φάουλ στη μικρή περιοχή ο αμυντικός του Φοίνικα έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του στην προσπάθεια του να διώξει. Δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα σε καμμιά περίπτωση η ομάδα μας από την ομάδα του Φοίνικα.

Καταγράφεται στα πολύ θετικά η γενική υπεροχή της ομάδας υπό την επίβλεψη του Άκη Αποστόλου, όπως επίσης στα θετικά καταγράφεται η επάνοδος του Αρμάντου Κατσιολούδη έπειτα από πέντε αγωνιστικές. Διακοπή δύο βδομάδων στο πρωτάθλημα τώρα όπου ξεκινά και η επανασπορά στο γήπεδό μας και η ομάδα θα έχει την ευκαιρία να προετοιμαστεί κατάλληλα σε άλλο γήπεδο της περιοχής για το πολύ δύσκολο επόμενο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής εναντίον του Σπάρτακου Κιτίου.

Ευχαριστούμε τους οπαδούς μας οι οποίοι παρακολούθησαν το παιχνίδι και στήριξαν την ομάδα. Ξεχωριστές ευχαριστίες στον Μιχάλη Χατζηφεσσά ο οποίος κατέγραψε ολόκληρο το παιχνίδι πανοραμικά και το παρέδωσε στο σωματείο για δική του χρήση, με τη χρήση του προσωπικού του drone. Η επόμενη αγωνιστική μέρα του πρωταθλήματος είναι στις 7/1/2023.»

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων μας πλέον είναι με το νέο έτος. Έκλεισαν και οι δύο μας ομάδες τις υποχρεώσεις τους για το 2022 με νίκη.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments