Friday, May 17, 2024
ΑρχικήΚορμακίτηςΕιδήσειςΠάρκο “Ηλίας Κατσιολούδης ( Κκούρας)”. Που κρύβεται η αλήθεια;;;

Πάρκο “Ηλίας Κατσιολούδης ( Κκούρας)”. Που κρύβεται η αλήθεια;;;

Με έκπληξη διαβάσαμε την Παρασκευή ,16 Δεκεμβρίου 2022, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι αναβλήθηκε η προγραμματισμένη εκδήλωση για τα επίσημα αποκαλυπτήρια της ονομασίας του Πάρκου «Ηλίας Κατσιολούδης ( Κκούρας)»

Η απόφαση αυτή αφήνει ερωτηματικά αφού η εκδήλωσή είχε προγραμματιστεί από το Κοινοτικό Συμβούλιο εδώ και ένα μήνα. Άρα είχαν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την εκδήλωση.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της ιστοσελίδας δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα από τις «Αρχές» και ήταν όλοι ενημερωμένοι.

Αντίδραση υπήρχε από την Εκκλησία μετά από παρέμβαση τρίτων για την ονομασία του πάρκου. Η ίδια η εκκλησία ζητούσε το έγγραφο όπου υπέγραψαν με το Κοινοτικό Συμβούλιο για το χώρο του Πάρκου. Δυστυχώς το έγγραφο αυτό κατά παράξενο τρόπο δε βρίσκεται πουθενά.

Η ιστοσελίδα μας είχε παρουσιάσει το έγγραφο αυτό σε άρθρο της στις 11 Αυγούστου 2018. https://kormakitis.net/?p=34453

Επίσης σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες ο Αρχιεπίσκοπος, μετά από ένα μήνα από την απόφαση του Κοινοτικού Συμβουλίου και μετά που ο ίδιος ανάφερε ότι θα βρισκόταν στο χώρο για να τελέσει τα επίσημα αποκαλυπτήρια ανάφερε στην Εκκλησιαστική Επιτροπή Κορμακίτη και στο Κοινοτικό Συμβούλιο Κορμακίτη ότι σύμφωνα με το Εκκλησιαστικό Κανονικό Δίκαιο δεν δίνονται ονόματα ανθρώπων σε χώρους που ανήκουν στην εκκλησία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας ο Αρχιεπίσκοπος, η Εκκλησιαστική Επιτροπή Κορμακίτη και το Κοινοτικό Συμβούλιο Κορμακίτη ο ένας ρίχνει τις ευθύνες στον άλλο για το αλαλούμ που επικρατεί στην απόφαση αυτή.

Καλούμε άπαντες να σεβαστούν τη μνήμη του Κκούρα και σύντομα να ανακοινώσουν τη νέα ημερομηνία της εκδήλωσης.

Τελικά που κρύβεται η αλήθεια;;;

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments