Saturday, April 20, 2024
ΑρχικήΚοινότηταΕκπρόσωποςΕπαναλειτουργεί το Δημοτικό Σχολείο του Κορμακίτη το Σεπτέμβριο του 2023

Επαναλειτουργεί το Δημοτικό Σχολείο του Κορμακίτη το Σεπτέμβριο του 2023

Επαναλειτουργεί το Δημοτικό Σχολείο του Κορμακίτη το Σεπτέμβριο του 2023

Πηγή: https://www.facebook.com/jmoussas

Χαιρετίζω και καλωσορίζω τη χθεσινή επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας που αφορά στην επαναλειτουργία του Δημοτικού Σχολείου Κορμακίτη από τον Σεπτέμβριο του 2023.

Μετά από 25 ολόκληρα χρόνια δημιουργείται η πραγματική προοπτική της λειτουργίας νηπιαγωγείου και δημοτικού στον Κορμακίτη τα οποία θα εξυπηρετούν πλήρως τις εκπαιδευτικές ανάγκες φοίτησης στα παιδιά που ήδη ζουν ή που θα επιστρέψουν με τις οικογένειες τους για να ζήσουν στα χωριά μας.

Τον Ιανουάριο του 2023 θα γίνουν οι εγγραφές και καλώ όσους γονείς επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στο νηπιαγωγείο και στο δημοτικό σχολείο Κορμακίτη, να το πράξουν. Λεπτομέρειες για τις ημερομηνίες και τον τρόπο εγγραφής θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα ενώ οι γονείς μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Εκπροσώπου για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση.

Ταυτόχρονα ενημερώνω ότι, μαζί με την Υφυπουργό Κοινωνικής Πρόνοιας, προβαίνουμε σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες ώστε κάθε παιδί που θα εγγράφεται στο νηπιαγωγείο και δημοτικό σχολείο Κορμακίτη να λαμβάνει το ειδικό μηνιαίο επίδομα ύψους €375 (τριακοσίων εβδομήντα πέντε ευρώ) που παραχωρείται και στα παιδιά που φοιτούν στα σχολεία του Ριζοκαρπάσου.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments