Επίσημα αποκαλυπτήρια ονομασίας πάρκου «ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΣΙΟΛΟΥΔΗΣ- ΚΚΟΥΡΑΣ»

0
404

Επίσημα αποκαλυπτήρια ονομασίας πάρκου «ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΣΙΟΛΟΥΔΗΣ- ΚΚΟΥΡΑΣ»

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2022- 4:00 μ.μ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κοινοτικού Συμβουλίου Κορμακίτη την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022 στη σελίδα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει ότι το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 4:00 μ.μ. θα γίνουν τα επίσημα αποκαλυπτήρια της ονομασίας του παιδικού Πάρκου και του γηπέδου ποδοσφαίρου Σάλας από τον Αρχιεπίσκοπο Μαρωνιτών Κύπρου και τον Εκπρόσωπο μας στη βουλή των αντιπροσώπων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα πιο κάτω:
Πηγή: ( https://www.facebook.com/koinotiko.simvoulio.kormakiti)

«Πάρκο Ηλίας Κατσιολούδης

Το Σάββατο 17 του μηνός στις 4 το απόγευμα, επίσημα αποκαλυπτήρια της ονομασίας του παιδικού πάρκου και του γηπέδου φούτσαλ από τον Αρχιεπίσκοπο Μαρωνιτών Κύπρου και τον Εκπρόσωπο μας στην Βουλή, στην παρουσία της οικογένειας του εκλιπόντος Κοινοτάρχη.

Όλοι ευπρόσδεκτοι στη σεμνή αυτή τελετή.»

Σε προηγούμενη ανακοίνωση του το Κοινοτικό Συμβούλιο Κορμακίτη στη σελίδα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει ότι την ίδια μέρα, Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022, και ώρα 6:00 μ.μ. στην πλατεία του χωριού θα υπάρχει εορταστική ατμόσφαιρά για τα Χριστούγεννα . Στην ανακοίνωση τους γράφουν « Υποδεχόμαστε τη γέννηση του Χριστού με κάστανα, σίταρο, ζιβανία και κρασί στην πλατεία του χωριού.»