Friday, April 19, 2024
ΑρχικήΚοινότηταΑθλητικάΈχασε το αήττητο του Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ, ακόμα μια ισοπαλία ο ΚΕΔΡΟΣ

Έχασε το αήττητο του Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ, ακόμα μια ισοπαλία ο ΚΕΔΡΟΣ

Έχασε το αήττητο του Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ, ακόμα μια ισοπαλία ο ΚΕΔΡΟΣ

Το αήττητο του έχασε ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ από το Ροτσίδη Μάμμαρι με 0-2 στην έδρα του. Το αποτέλεσμα αυτό τον φέρνει στην 3η θέση με ένα βαθμό διαφορά από την ΑΤΕ/ΠΕΚ Εργατών.

Στην σελίδα του Σωματείου στα μέσα Κοινωνικής δικτίωσης για την ήττα αυτή αναφέρουν τα πιο κάτω : « 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΠΟΠΛ

Την πρώτη του φετινή ήττα με 2-0 γνώρισε Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ χθες στην έδρα του από τον ΡΟΤΣΊΔΗ ΜΆΜΜΑΡΙ.

Η ομάδα μας βρίσκεται στην 3η θέση με 20 βαθμούς όσους έχει και ο ΡΟΤΣΙΔΗΣ που βρίσκεται στην 2η θέση με διαφορά τερμάτων.

Μεγάλη η παρουσία του κόσμου μας χθες τον οποίο και ευχαριστούμε, και ευχόμαστε σε κάθε αγώνα να τον έχουμε κοντά μας.»

Ο ΚΕΔΡΟΣ κράτησε το αήττητο του στην έδρα του αλλά έφερε ακόμα μια ισοπαλία την τέταρτη στη σειρά. Αποτέλεσμα όλων αυτών των ισοπαλιών ήταν να πέσει στην 8η θέση με 13 βαθμούς.

Ο ΚΕΔΡΟΣ κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στο 45 λεπτό με τον Θεόδωρο Παπανικολάου. Η ΔΟΞΑ ανάτρεψε τα εις βάρος της δεδομένα και με δύο τέρματα στο 51 και 60 λεπτό προηγήθηκε με 2-1. Ο ΚΕΔΡΟΣ ισοφάρισε με πέναλτι στο 62 λεπτό το οποίο κτύπησε εύστοχα ο Θεόδωρος Παπανικολάου. Η ΔΟΞΑ στο 86 λεπτό προηγήθηκε σε 3-2 με πέναλτι και ο ΚΕΔΡΟΣ ισοφάρισε στο 92 λεπτό με πέναλτι με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Θεόδωρου Παπανικολάου.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments