Στον Κορμακίτη μύρισε κιόλας Χριστούγεννα

0
547

Πηγή: https://www.facebook.com/maroniteslive

Νωρίς νωρίς ο Κορμακίτης φοράει φέτος τα γιορτινά του και βάζει μπρος για τα Χριστούγεννα. Τη μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης. Τη γιορτή της ελπίδας, της χαράς και των παιδιών. Με σωστό και έγκαιρο προγραμματισμό άρχισε και συνεχίζεται το στόλισμα στην κεντρική πλατεία του χωριού και στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου.

Σήμερα φτιάχτηκε η περίφημη φάτνη στην εκκλησία του Κορμακίτη, με τη σφραγίδα των αγαπημένων μας Φραγκισκανών αδελφών. Μια από τις ωραιότερες, αν όχι η ωραιότερη φάτνη Χριστουγέννων στην Κύπρο. Παράλληλα, στολίστηκε το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο δέντρο που από πέρυσι κοσμεί την πλατεία του εμβληματικού ναού.

Στην πλατεία της βρύσης έχει ήδη στηθεί η μεγάλη υπαίθρια φάτνη ενώ χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια έχουν τοποθετηθεί σε όλο το μήκος της κεντρικής πλατείας. Αναμένεται ότι τις επόμενες μέρες θα τοποθετηθούν στεφάνια και άλλα στολίδια που θα δώσουν μια πραγματικά φανταστική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο μαρτυρικό κεφαλοχώρι.

Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει σε όλους όσοι συνέβαλαν στον έγκαιρο προγραμματισμό για ένα καθώς πρέπει χριστουγεννιάτικο στόλισμα. Το πιο μεγάλο μπράβο αξίζει ασφαλώς στους εθελοντές και στις εθελόντριες που για άλλη μια φορά αποδεικνύουν την αγνή αγάπη για τον Κορμακίτη και την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου.