Sunday, May 19, 2024
ΑρχικήΚοινότηταΑθλητικάΟι ομάδες μας στα γήπεδα – 6η αγωνιστική

Οι ομάδες μας στα γήπεδα – 6η αγωνιστική

Οι ομάδες μας στα γήπεδα – 6η αγωνιστική

Συνεχίζεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 29 και 30 Οκτωβρίου η 6η αγωνιστική στα πρωταθλήματα που αγωνίζονται οι ομάδες μας.

Ο Κορμακίτης αντιμετωπίζει την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 8:00 μ.μ. εκτός έδρας τον ΕΘΝΙΚΟ Δευτεράς. Ο ΚΕΔΡΟΣ αντιμετωπίζει στην έδρα του το Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 3:00 μ.μ. την ΟΜΟΝΟΙΑ Ψευδά.

Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ μέσα στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής αντιμετωπίζει την Παρασκευή το βράδυ στο Λεβέντειο γήπεδο του ΕΘΝΙΚΟΥ Δευτεράς, τον Εθνικό Δευτεράς. Ο Εθνικός βρίσκεται στην 11η θέση με 3 βαθμούς. Έχει μία νίκη και 4 ήττες, σημείωσε 6 τέρματα και δέχθηκε 13. Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ βρίσκεται στην 3η θέση με 11 βαθμούς και είναι αήττητος. Σημείωσε 3 νίκες και 2 ισοπαλίες. Έχει σημειώσει 8 τέρματα και δέχθηκε μόνο 2. Στόχος της ομάδας μας είναι η νίκη και η παραμονή στα ψηλά σκαλοπάτια της βαθμολογίας.

Σε μια κίνηση το διοικητικό συμβούλιο του Κορμακίτη, με ανακοίνωση του, έχει φροντίσει όπως η ομάδα το Σάββατο προπονηθεί στο νέο διαμορφωμένο κοινοτικό στάδιο του Κορμακίτη στον Κορμακίτη. Αυτή η ενέργεια του σωματείου είναι άξια συγχαρητηρίων και ελπίζουμε να γίνει θεσμός έτσι ώστε η ομάδα να κάνει προπονήσεις συχνά στον Κορμακίτη.

Ο ΚΕΔΡΟΣ το Σάββατο 29 Οκτωβρίου αντιμετωπίζει στην έδρα του την 2η στη βαθμολογία ΟΜΟΝΟΙΑ Ψευδά. Είναι ένα δύσκολο τεστ για τον ΚΕΔΡΟ. Στόχος είναι να κρατήσει το αήττητο της έδρας του και να μείνει στα ψηλά σκαλοπάτια της βαθμολογίας. Η βαθμολογική διαφορά του ΚΕΔΡΟΥ με την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μόνο ένας βαθμός.

Ευχόμαστε και στις δύο μας ομάδες κάθε επιτυχία και με τη νίκη

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments