Friday, May 3, 2024
ΑρχικήΚοινότηταΑθλητικά5η αγωνιστική - Νίκη για τον Κορμακίτη , ήττα για τον ΚΕΔΡΟ

5η αγωνιστική – Νίκη για τον Κορμακίτη , ήττα για τον ΚΕΔΡΟ

5η αγωνιστική – Νίκη για τον Κορμακίτη , ήττα για τον ΚΕΔΡΟ

Νικηφόρα η 5η αγωνιστική για τον Κορμακίτη όπου εντός έδρας κατάφερε να κερδίσει τον ΠΑΟ Κάτω Μονής με 3-1 και να παραμείνει στα ψηλά σκαλοπάτια της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε μουδιασμένα για την ομάδα του Κορμακίτη και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 10 λεπτό. Στη συνέχεια η ομάδα του Κορμακίτη ανέβασε στροφές και λίγο πριν το ημίχρονο κατάφερε να ισοφαρίσει με γκολ του Μάριου Παρπέρη. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Κορμακίτη συνέχισε από εκεί που έμεινε και με τέρματα του Μάνου στο 55 λεπτό και του Λοϊζου στο 62 λεπτό ανέβασε το σκορ στο 3-1 όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής του Κορμακίτη αναφέρει: « Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Στη συνέχεια η ομάδα ανέβασε ρυθμό και πήραμε το ζητούμενο. Μας προβληματίζει το μούδιασμα στο ξεκίνημα αλλά οι παίκτες απέδειξαν ότι έχουν και την ποιότητα αλλά και τα ψυχικά αποθέματα για να κερδίσουν κάθε αγώνα σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Με την ευκαιρεία αυτή θέλω να κάνω ένα κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να στηρίξει αυτή την προσπάθεια και να έρθει στο γήπεδο γιατί τους έχουμε ανάγκη όλοι.»

Για τον Κορμακίτη αγωνίστηκαν οι : Joseph Βραχίμη, Ερμής Σαμανής, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Μωυσής Βασίλεβ, Μιχάλης Σάββα, Φραγκίσκος Φραγκίσκου, Μιχάλης Βουτούρης, Μάριος Παρπέρης, Λάζαρος Πάρη, Χριστόδουλος Ανδρέου, Μάνος Σταυρακάκης. Αλλαγές ήταν ο Λοϊζος, Νικόλας Κίνο, Ανδρέας Βουτούρης και Δήμος.

Ο ΚΕΔΡΟΣ δυστυχώς μέσα στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της επίλεκτης κατηγορίας της ΣΤΟΚ δεν τα κατάφερε και έχασε εκτός έδρας από τον ΚΟΡΝΟ F.C με 1-0. Το τέρμα το δέχθηκε στο 62 λεπτό. Μετά την ήττα αυτή ο ΚΕΔΡΟΣ έπεσε στην 5η θέση της βαθμολογίας αλλά πάλι είναι κοντά στην κορυφή αφού η διαφορά από τον δεύτερο είναι μόνο ένας βαθμός.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments