Οι ομάδες μας στα γήπεδα- 3η αγωνιστική με εκτός έδρας Παιχνίδια

0
461

Οι ομάδες μας στα γήπεδα- 3η αγωνιστική με εκτός έδρας Παιχνίδια

Ο ΚΕΔΡΟΣ αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 4:00 μ.μ. την Αθλητική Ένωση Τρούλλων στο Κοινοτικό Στάδιο Τρούλλων. Ο ΚΕΔΡΟΣ βρίσκεται στην 9η θέση με 3 βαθμούς, έχοντας μία νίκη και μία ήττα. Σημείωσε ένα τέρμα και δέχτηκε ένα τέρμα. Η Αθλητική Ένωση Τρούλλων βρίσκεται στη 14η θέση έχοντας ένα βαθμό. Έχει μια ισοπαλία και μία ήττα, σημείωσε 2 τέρματα και δέχτηκε 4 τέρματα.

Στη σελίδα του ο ΚΕΔΡΟΣ για την προηγούμενη αγωνιστική με την πρώτη τους νίκη αναφέρουν τα ποιο κάτω:
Πηγή: https://www.facebook.com/Kedros1967

«ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΔΡΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ

Την πρώτη της νίκη με 1-0 και συνάμα τους πρώτους τρεις βαθμούς συγκομιδής κατέγραψε η ομάδα μας το περασμένο Σάββατο 1/10, στην προσωρινή μας έδρα στον Κοτσιάτη απέναντι στην Γεροσκήπου FC.

Το παιχνίδι είχε το χαρακτήρα του ντέρμπυ και αυτό μπορούσε να το διακρίνει κάποιος και από το επίπεδο ποδοσφαίρου που παίχτηκε κατά διαστήματα και από τις δύο ομάδες πάντα μέσα σε ένα αθλητοπρεπέστατο περιβάλλον και από τις δύο ομάδες. Μετρημένες οι φάσεις και στις δύο εστίες αφού οι άμυνες έκαναν εξαιρετική δουλειά, ωστόσο ο Κέδρος ευτύχησε στο 84’ του αγώνα να σκοράρει με τον αρχηγό του τον Αρμάντο Κατσιολούδη μετά από παλληκαρίσια κεφαλιά – ασσίστ του Στέφανου Λιβέρα. Πειθαρχημένη η ομάδα μας κάτω από τις οδηγίες του Σάββα Σάββα, με υπομονή και επιμονή έφτασε στο πολυπόθητο τρίποντα απέναντι σε ένα καθόλου ευκαταφρόνητο αντίπαλο

Πολύ καλή η ομάδα της Γεροσκήπου στην οποία φαίνεται να κάνει μια εξαιρετική δουλειά ο Δημήτρης Ιωάννου, σκόραρε στο πρώτο ημίχρονο ωστόσο το γκολ σωστά ακυρώθηκε ως offside. Ευχόμαστε στη Γεροσκήπου FC καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Επόμενο παιχνίδι για την ομαδα μας το ερχόμενο Σάββατο, 8/10/2022, εκτός έδρας απέναντι στην ομάδα Τρούλλοι FC στους Τρούλλους.»

Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΤΕ-ΠΕΚ Εργατών την Κυριακή 9 Οκτωβρίου και ώρα 3:45 μ.μ. στο γήπεδο της ΑΤΕ/ΠΕΚ Εργατών. Σε δύο αγώνες η ΑΤΕ/ΠΕΚ έχει δύο νίκες, σημείωσε 6 τέρματα και δέχθηκε μόνο ένα τέρμα, ενώ ο Κορμακίτης σε δύο αγώνες έχει μία ισοπαλία και μία νίκη και σημείωσε μόνο ένα τέρμα και δεν δέχθηκε τέρμα. Δύσκολη η έξοδος του Κορμακίτη στους Εργάτες με ένα δυνατό αντίπαλο. Στόχος φυσικά του Κορμακίτη είναι η νίκη και να διατηρήσει το αήττητο του.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ΕΠΟΠΛ για την Τρίτη αγωνιστική είναι :
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 Οκτωβρίου 2022:
ΘΟΙ Καπέδων – ΠΑΟ Κάτω Μονής 19:30 Κοινοτικό Γήπεδο Καπέδων
ΣΑΒΒΑΤΟ 8 Οκτωβρίου 2022:
Ε.Ν.Αγίας Βαρβάρας – ΕΘΝΙΚΟΣ Δευτεράς 15:45 Κοινοτικό Γήπεδο Μαθιάτη
ΚΥΡΙΑΚΗ 9 Οκτωβρίου 2022:
Κ.Ν.ΤΣΕΡΙ F.C. – ΕΥΑΓ.ΠΑΛΛΗΚΑΡ.Αγ.Τριμιθιάς 10:15 ΛΕΒΕΝΤΕΙΟ Στάδιο, Δευτερά
ΑΤΕ-ΠΕΚ Εργατών – Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ 15:45 Γήπεδο ΑΤΕ/ΠΕΚ Εργατών
ΡΟΤΣΙΔΗΣ Μάμμαρι – ΑΡΗΣ Πέρα Ορεινής 15:45 Γήπεδο ΡΟΤΣΙΔΗ Μάμμαρι
ΔΕΥΤΕΡΑ 10 Οκτωβρίου 2022:
ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ Κλήρου – ΑΠΟΠ Παλαιχωρίου 19:30 Κοινοτικό Γήπεδο Καπέδων

Ευχόμαστε και στις δύο μας ομάδες κάθε επιτυχία στην 3η αγωνιστική και με τη νίκη.