Thursday, March 28, 2024
ΑρχικήΚοινότηταΑθλητικάΠρεμιέρα με απώλειες βαθμών – Εισιτήρια διαρκείας Σωματείου Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ

Πρεμιέρα με απώλειες βαθμών – Εισιτήρια διαρκείας Σωματείου Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ

Πρεμιέρα με απώλειες βαθμών – Εισιτήρια διαρκείας Σωματείου Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ

Με λευκή ισοπαλία ξεκίνησε ο Κορμακίτης και με ήττα ο ΚΕΔΡΟΣ

Και οι δύο μας ομάδες δεν τα κατάφεραν στην πρεμιέρα και έχασαν βαθμούς.

Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ εκτός έδρας έφερε λευκή ισοπαλία με την Ε.Ν. Αγίας Βαρβάρας. Δυστυχώς δεν κατάφερε να μπει με το δεξί στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και έχασε δύο πολίτιμους βαθμούς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ελπίζουμε ότι σύντομα οι ποδοσφαιριστές του Κορμακίτη θα βρουν τα πόδια τους και θα πετύχουν την πρώτη τους νίκη.

Σε ανακοίνωση του το Σωματείο « Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ» καλεί τους φιλάθλους του όπως προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας . Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρουν τα πιο κάτω:

« ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2022-2023
Ενημερώνουμε όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας 2022-2023, για οικονομική ενίσχυση της ομάδας μας.
Η τιμή ανέρχεται στα 20 ευρώ.

Μπορείτε να προμηθευτείτε το εισιτήριο σας επικοινωνώντας με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ή με τη σελίδα μας.
Καλείτε όλος ο φίλαθλος κόσμος του Κορμακίτη να προμηθευτεί το εισιτήριο διαρκείας του και να στηρίξει την ομάδα μας.

Όλοι μαζί για τον Κορμακίτη μας.»

Ο ΚΕΔΡΟΣ στην πρώτη αγωνιστική αντιμετώπισε εκτός έδρας τον ΑΤΛΑ Αγλαντζιάς εκτός έδρας. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε και έχασε με 1-0. Στην σελίδα του ΚΕΔΡΟΥ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρουν τα εξής:

« ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Η ομάδα μας έχασε με 1-0 στην πρεμιέρα στο εκτός έδρας παιχνίδι της απέναντι στην ομάδα του Άτλας Αγλαντζιάς στο Κοινοτικό γήπεδο του Δήμου Αγλαντζιάς

Παρότι η ομάδα μας ήτανε καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο με σαφέστατη υπεροχή και κατοχή της μπάλας δημιουργώντας 3-4 ξεκάθαρες ευκαιρίες για γκολ, η υπεροχή μας αυτή δεν καρποφόρησε και δεν μετουσιώθηκε σε γκολ. Τουναντίον ακριβώς με τη λήξη του ημιχρόνου δεχτήκαμε το γκολ σε μια κόντρα επίθεση του Ατλα Αγλαντζιάς – γκολ το οποίο έμελλε να κρίνει και την τύχη του αγώνα.

Το δεύτερο ημίχρονο ήτανε μοιρασμένο αγωνιστικά, υπήρξαν και πάρα πολλές καθυστερήσεις, δεν παίχτηκε ουσιαστικά ποδόσφαιρο με πολύ λίγες φάσεις και στις δύο εστίες ενώ η αντίδραση μας ουσιαστικά επήλθε μετά το 70 με δύο καλές φάσεις στις οποίες αγγίξαμε την ισοφάριση.

Είμαστε πεπεισμένοι για τις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών μας και του τεχνικού μας επιτελείου, συνεχίζουμε δυνατά και δεν μας πτοεί η ήττα. Επόμενο παιχνίδι εντός έδρας με την Γεροσκήπου FC το ερχόμενο Σάββατο 1/10/2022.»

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments