Thursday, April 25, 2024
ΑρχικήΚοινότηταΑθλητικάΕΝΑΡΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2022-2023 ΤΗΣ ΕΠΟΠΛ ΚΑΙ ΔΕΞΙΩΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ.

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2022-2023 ΤΗΣ ΕΠΟΠΛ ΚΑΙ ΔΕΞΙΩΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ.

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2022-2023 ΤΗΣ ΕΠΟΠΛ ΚΑΙ ΔΕΞΙΩΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ.

Την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 ξεκινά το Πρωτάθλημα της ΕΠΟΠΛ. Η ομάδα μας ξεκινά τις υποχρεώσεις της το Σάββατο 24/9/2022 και ώρα 3.45 στο γήπεδο του Μαθιάτη με αντίπαλο την ομάδα της Αγίας Βαρβάρας. Όλοι μαζί δυο γήπεδο να στηρίξουμε την ομάδα μας.

To Δ. Σ. δεξιώθηκε την περασμένη βδομάδα τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές της ομάδας στο οίκημα του Σωματείου.

Τον λόγο πήρε πρώτα ο πρόεδρος του Σωματείου Γιαννάκης Λαζαρής ο οποίος καλοσώρησε όλους τους παρευρισκομένους λέγοντας ότι μια νέα ποδοσφαιρική χρονιά ξεκινά και θέλει να πιστεύει ότι με τις επιλογες που έχουν γίνει θα έχει ο Κορμακίτης μια πολλή καλή ομάδα. Στην συνέχεια τόνισε στους ποδοσφαιριστές ότι το κυριότερο είναι να είναι σωστοί άνθρωποι στο γήπεδο σωστοί αθλητές και πάνω απ όλα να σεβονται τον ιδιο τους τον εαυτό. Πρέπει να δουλέψουμε ολοι σκληρά για να έχει ο Κορμακίτης μια αξιοπρεπή παρουσία η οποία θα φέρει τον κόσμο στο γήπεδο.
Τους ζήτησε να τιμήσουν την φανέλλα που θα φορούν και ότι το Δ.Σ.θα είναι δίπλα τους σε ότι χρειαστούν.

Στην συνέχεια μίλησε ο προπονητης της ομάδας ο κ.Κώστας Ιωάννου ο οποίος ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν για να αναλάβει την ομάδα του Κορμακίτη. Υποσχέθηκε ότι θα δώσουν το άπαντα των δυνάμεων τους για να πάει ο Κορμακίτης εκεί που του αξίζει. Ζητήσε απο τους ποδοσφαιριστές του πειθαρχια σεβασμό σοβαρότητα και σκληρή δουλειά.

Τέλιος πήρε τον λόγο ο αρχηγός της ομάδας Μάριος Παρπέρης ο οποίος μίλησε εκ μέρους τον ποδοσφαιριστών και υποσχέθηκε οτι θα κάμουν ότι μπορούν να φέρουν τον Κορμακίτη εκεί που του αξίζει.

Καλή αρχή Κορμακίτη μας.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments