Thursday, March 28, 2024
ΑρχικήΚορμακίτηςΕιδήσειςΕυχαριστίες Κοινοτικού Συμβουλίου και Τοπικής Αρχής Κορμακίτη στα αδέλφια Αλφρέδο, Μάριο και...

Ευχαριστίες Κοινοτικού Συμβουλίου και Τοπικής Αρχής Κορμακίτη στα αδέλφια Αλφρέδο, Μάριο και Πέτρο Μελά

Ευχαριστίες Κοινοτικού Συμβουλίου και Τοπικής Αρχής Κορμακίτη στα αδέλφια Αλφρέδο, Μάριο και Πέτρο Μελά

Το Κοινοτικό Συμβούλιο και η Τοπική Αρχή Κορμακίτη επιθυμούν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους προς τα αδέλφια Αλφρέδο, Μάριο και Πέτρο Μελά για την παραχώρηση της πηγής τους η οποία για αυτές τις μέρες του Δεκαπενταυγούστου θα ενισχύσει την πηγή που τροφοδοτεί με νερό το χωριό μας. Ευχαριστίες εκφράζονται και προς τους Σιάρπελ Γ. Πετρή και Ιωσήφ Ι. Πετρή οι οποίοι διαχειρίζονται την πηγή και οι οποίοι χωρίς δισταγμό συναίνεσαν στη χρήση του νερού για εξυπηρέτηση του Κορμακίτη.

Αυτές τις μέρες η ζήτηση νερού στον Κορμακίτη βρίσκεται στα ύψη και η ενίσχυση της υφιστάμενης πηγής κρίθηκε από το Κοινοτικό Συμβούλιο και την Τοπική Αρχή ως απαραίτητη. Ήδη, με ενέργειες που έγιναν χθες από την τεχνική ομάδα της Τοπικής Αρχής, το νερό από την πηγή Μελά ενισχύει το σύστημα υδατοπρομήθειας Κορμακίτη γεγονός που μας αφήνει πιο ήσυχους ότι καθόλη την περίοδο του Δεκαπενταυγούστου θα υπάρχει απρόσκοπτη παροχή νερού σε όλα τα σπίτια του χωριού.

Το Κοινοτικό Συμβούλιο και η Τοπική Αρχή κάνουν ότι μπορούν για να διασφαλίσουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στον κόσμο του Κορμακίτη. Ευχόμαστε σε όλους καλές διακοπές.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments