ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ» ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ.

0
877

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ» ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ.

Για ακόμη μια χρονιά, δυστυχώς λόγω της πανδημίας, ο Κορμακίτης και η Μαρωνιτική κοινότητα δεν θα καταφέρουν να τιμήσουν τον προστάτη του χωριού, Άγιο Γεώργιο με το καθιερωμένο φεστιβάλ που διοργανώνεται κάθε χρονιά από το Σωματείον «Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ».

Παρόλο που δεν θα μπορέσουμε να διοργανώσουμε το φεστιβάλ, το Σάββατο 30 Απριλίου, θα είμαστε όλοι στο Συγκαθεδρικό Ναό του χωριού μας για να γιορτάσουμε τον Άγιό μας.

Σαν Σωματείο ευελπιστούμε ότι θα μπορέσουμε Θεού θέλοντος να γιορτάσουμε λαμπρότερα από ποτέ και να τιμήσουμε τον Άγιο Γεώργιο με τη διοργάνωση του φεστιβάλ την επόμενη χρονιά στις 22 και 23 Απριλίου 2023.

Ένα φεστιβάλ που στόχο έχει όπως πάντα την ανάδειξη της κουλτούρας, της πολιτιστικής κληρονομιάς, της θρησκείας και ιστορίας του Κορμακίτη και της Μαρωνιτικής κοινότητας.
Ένα φεστιβάλ που στόχο του έχει να κρατά το χωριό ζωντανό.
Ένα φεστιβάλ που στόχο του έχει το συναπάντημα και τη συμφιλίωση όλων των κοινοτήτων της Κύπρου και την επανένωση της πατρίδας μας.

Ο προγραμματισμός και οι προετοιμασίες από το Σωματείο μας ξεκινούν σύντομα έτσι ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ανάμεσα στις πολλές δραστηριότητες θα είναι σίγουρα και η παρουσίαση χορευτικού προγράμματος από το χορευτικό όμιλο του Σωματείου μας, ο οποίος θα επαναδραστηριοποιηθεί πολύ σύντομα.