Friday, March 29, 2024
ΑρχικήΚοινότηταΕκπρόσωποςSummer School από το Κέντρο Νεολαίας Αγίου Σιάρπελ Λεμεσού

Summer School από το Κέντρο Νεολαίας Αγίου Σιάρπελ Λεμεσού

Summer School από το Κέντρο Νεολαίας Αγίου Σιάρπελ Λεμεσού

Το Κέντρο Νεολαίας Αγίου Σιάρπελ Λεμεσού, με την υποστήριξη της Εκκλησιαστικής Επιτροπής και του Γραφείου Εκπροσώπου Μαρωνιτών, ανακοινώνει εγγραφές για το καλοκαιρινό πρόγραμμα που θα πραγματοποιηθεί φέτος από τις 20 Ιουνίου έως τις 29 Ιουλίου. Αυτό θα είναι το 3ο καλοκαιρινό σχολείο και θα είναι ακόμα πιο πλούσιο σε δραστηριότητες και εκδηλώσεις.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιρινού σχολείου τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε δραστηριότητες όπως μαγειρική, θέατρο, μουσική, ξυλουργική, παιχνίδια και πολλά άλλα. Θα πραγματοποιούνται εκδρομές κάθε εβδομάδα σε μουσεία, χωριά και άλλα σημεία ενδιαφέροντος.

Εγγραφές: https://forms.gle/VuqgdJ4Di76xdg5E9

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 99810026 ή 99140907.

St. Charbel’s Youth Center, with the support of the Church Committee and of the Office of the Maronite Representative, announces registrations for the summer school that will be taking place this year from the 20th of June to the 29th of July. This will be the 3rd summer school and will be even more rich in activities and events.

During the summer school children will have the opportunity to take part in activities such as cooking, theater, music, woodworking, games, and much more. We will be taking one trip every week at museums, villages, and other places of interest.

Registration: https://forms.gle/VuqgdJ4Di76xdg5E9

For more information, you can contact 99810026 or 99140907.

Με την πιο κάτω ανάρτηση του ο Εκπρόσωπος των Μαρωνιτών στη Βουλή κάλεσε τους γονείς στη Λεμεσό να ενθαρρύνουν την εγγραφή των παιδιών τους στο καλοκαιρινό σχολείο:

Στηρίζουμε εμπράκτως το Summer School 2022 για τα παιδιά της Κοινότητας στη Λεμεσό. Είμαστε δίπλα στο Κέντρο Νεολαίας Αγίου Σιάρπελ και καλούμε τους γονείς να ενθαρρύνουν την εγγραφή των παιδιών στο καλοκαιρινό σχολείο.

Τα παιδιά, σε ένα πρόγραμμα έξι εβδομάδων υπό τον γενικό συντονισμό του κ. Τζόζεφ Καρταπάνη, θα μπορούν να συμμετέχουν σε σύγχρονες δραστηριότητες εκμάθησης, να γνωριστούν με δεκάδες άλλα παιδιά και να διαπαιδαγωγηθούν για την ιστορία και τον πολιτισμό τους.

Μαζί με την εκκλησία μας και σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, στεκόμαστε δίπλα στη νεολαία μας. Από κοινού χορηγούμε το 75% του δικαιώματος συμμετοχής των παιδιών με αποτέλεσμα από €240.00, τα παιδιά να πληρώνουν μόνο €60.00 και να έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ένα υψηλών προδιαγραφών καλοκαιρινό σχολείο.

Εμπρός λοιπόν, ας κάνουμε το φετινό Summer School εφαλτήριο αναγέννησης για τις νέες γενιές της Κοινότητας μας στη Λεμεσό.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments