Wednesday, May 8, 2024
ΑρχικήΚοινότηταΑθλητικάΣτόχος η Γ’ Κατηγορία για τον ΚΕΔΡΟ- διασυρμός για τον Κορμακίτη

Στόχος η Γ’ Κατηγορία για τον ΚΕΔΡΟ- διασυρμός για τον Κορμακίτη

Στόχος η Γ’ Κατηγορία για τον ΚΕΔΡΟ- διασυρμός για τον Κορμακίτη

•Στην 4η θέση ο ΚΕΔΡΟΣ μετά τη νίκη του επί του Φοίνικα με 4-2 και πάμε για το μεγάλο τελικό στην τελευταία αγωνιστική όπου θα αγωνιστεί με τον τρίτο στη βαθμολογία ΕΘΝΙΚΟ Λατσιών.

•Διασυρμός για τον ΚΟΡΜΑΚΙΤΗ όπου τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος έχασε εκτός έδρας από την ΑΣΠΙΣ Πύλας με το βαρετό σκορ 7-0.

Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ και μαθηματικά από την προηγούμενη αγωνιστική έχει υποβιβαστεί από την επίλεκτη κατηγορία της ΣΤΟΚ και πλέον βρίσκεται στο αγροτικό. Αυτό όμως δεν δικαιολογεί καθόλου το βαρετό σκορ 7-0 όπου έχασε η ομάδα μας εκτός έδρας από την ΑΣΠΙΣ Πϋλας η οποία βρίσκεται πλέον στην Γ κατηγορία. Η αξιοπρεπείς παρουσία της ομάδας μέχρι την τελευταία αγωνιστική επιβάλλεται. Ελπίζουμε ότι στις 2 τελευταίες αγωνιστικές θα είναι καλύτερη η παρουσία της ομάδας.

Στον άλλο όμιλο ο ΚΕΔΡΟΣ συνέχισε την παράδοση του και κέρδισε στην έδρα του με 4-2 τον Φοίνικα. Να αναφέρουμε ότι ο ΚΕΔΡΟΣ δεν έχει χάσει φέτος στην έδρα του και αυτό θα πρέπει να κάνει και την τελευταία αγωνιστική να κερδίσει τον ΕΘΝΙΚΟ Λατσιών. Πριν από την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει στην πρωτελευταία αγωνιστική την ΑΕΝ Αγίου Γεωργίου Βρυσούλων Αχερίτου.

Στην σελίδα του ο ΚΕΔΡΟΣ αναφέρει τα πιο κάτω για τον αγώνα της Κυριακής.

Πηγή : https://www.facebook.com/Kedros1967

Νίκη για τον Κέδρο απέναντι στον Φοίνικα – Στην τέταρτη θέση δύο αγωνιστικές πριν το τέλος

Σε ένα χορταστικό από γκολ παιχνίδι χθες στον Κοτσιάτη, η ομάδα μας πέτυχε μία καθοριστική νίκη επί του πολύ καλού Φοίνικα Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς, βρίσκεται πλέον στους 39 βαθμούς και στην τέταρτη θέση ενώ υπολείπονται δύο αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Το σκορ άνοιξε ο Δημήτρης Αριστοδήμου στο 26’ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή μετά από εκτέλεση κόρνερ και ο οποίος έκανε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι όσο αγωνίστηκε πριν αποχωρήσει με ελαφρύ τραυματισμό στο δεύτερο ημίχρονο. Το ίδιο ακριβώς έκανε, επίσης μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Δημήτρης Τσολιάς δέκα λεπτά αργότερα διπλασιάζοντας τα γκολ της ομάδας μας ενώ ακριβώς στο 45’ ο Θεόδωρος Παπανικολάου εκμεταλλεύτηκε ωραία πάσα του Λεονάρντο Κυριάκου σε κόντρα επίθεση, μπήκε στη περιοχή με την μπάλα και με ωραίο διαγώνιο σουτ πλασέ απέναντι σε δύο αμυντικούς και τον τερματοφύλακα έγραψε το 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Φοίνικας ανέβασε στροφές, αντέδρασε και έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και απέδειξε ότι δικαίως διεκδίκησε και αυτή την άνοδο της στη Γ’ κατηγορία μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές. Δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και μείωσε το σκορ σε 3-2 στο 81’ και 83’ με ωραίο διαγώνιο σουτ στο παραθυράκι του Ντρενέα στο πρώτο γκολ και συνεργασία – σεμινάριο στο δεύτερο. Το τελικό 4-2 έγραψε στο 89’ με εκτέλεση πέναλτυ ο Θεόδωρος Παπανικολάου, πέναλτυ το οποίο είχε κερδίσει σε ανατροπή του ο Γιώργος Γεωργίου.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας απέναντι στην ομάδα της ΑΕΝ Αχερίτου.

Δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε και στο κυνήγι της προνομιούχας τρίτης θέσης, η ομάδα μας βρίσκεται μεν στην τέταρτη θέση και τους 39 βαθμούς και σε απόσταση βολής από τον Εθνικό Λατσιών τον οποίο αντιμετωπίζουμε την τελευταία αγωνιστική στον Κοτσιάτη, πλην όμως υπολείπεται το παιχνίδι μεταξύ Γεροσκήπου FC – Κόρνος FC για να συμπληρωθεί η 20η αγωνιστική. Λαμβανομένων υπόψη των πολύ λεπτών ισορροπιών και δεδομένων των παιχνιδιών που ακολουθούν για τους υπόλοιπους διεκδικητές της τρίτης θέσης επιβάλλεται όπως όλα τα παιχνίδια παιχτούν κατά τη σειρά ορισμού τους μέσα από την κλήρωση, για να μπορέσει έτσι να διασφαλιστεί το αδιάβλητο και η αξιοπιστία του πρωταθλήματος και αυτό πρέπει να το προσέξει στα πολύ σοβαρά η ομοσπονδία, διαφορετικά, ομάδες οι οποίες έχουν άμεσο ενδιαφέρον για την τρίτη θέση θα βρεθούν σε πλεονεκτικότερη ή μειονεκτικότερη θέση αν τα παιχνίδια δεν διεξαχθούν στη σειρά ως ορίστηκε.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments