Friday, April 26, 2024
ΑρχικήΚοινότηταΑθλητικάΤέλος από τα σαλόνια της ΚΟΠ Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ

Τέλος από τα σαλόνια της ΚΟΠ Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ

Τέλος από τα σαλόνια της ΚΟΠ Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ

Και μαθηματικά πλέον έχει υποβιβαστεί από την επίλεκτη κατηγορία της ΣΤΟΚ στο αγροτικό η ομάδα του ΚΟΡΜΑΚΙΤΗ

Ο ΚΕΔΡΟΣ συνεχίζει την προσπάθεια του για άνοδο στην Γ κατηγορία και βρίσκεται μόλις 3 βαθμούς πίσω από την 3η θέση.

Δυστυχώς Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ δεν κατάφερε ακόμα μια φορά να νικήσει σε ένα κρίσιμο παιχνίδι στην έδρα του και έχασε με 5-3 από το ΘΟΪ / ΑΕΚ Λειβαδιών. Αυτή ήταν η τελευταία προσπάθεια για σωτηρία και παραμονή στην επίλεκτη κατηγορία της ΣΤΟΚ. Πλέον και μαθηματικά βρίσκεται εκτός ΚΟΠ και με τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο αγροτικό.

Ένα ταξίδι στα σαλόνια της ΚΟΠ που διάρκεσε για 4 χρόνια με αρκετές συγκινήσεις και απογοητεύσεις. Με αρκετά λάθη τα οποία κατά καιρούς αναφέραμε. Δεν είμαστε οι αρμόδιοι να κρίνουμε την ομάδα, όμως είναι η ομάδα που όλοι μεγαλώσαμε ποδοσφαιρικά.

Πριν από 4 χρόνια, ποδοσφαιρική χρονιά 2018-2019, από το Αγροτικό Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ ανέβηκε στην τότε Δ κατηγορία. Μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες όπου ανέβηκε κατηγορία και μπήκε στην Γ κατηγορία. Θεωρούμε ότι εκείνο ήταν το λάθος της ομάδας. Έπρεπε να μείνει στη Δ κατηγορία γιατί η Γ κατηγορία ήταν και ποδοσφαιρικά και οικονομικά δύσκολη. Δυστυχώς η πανδημία και η διακοπή του πρωταθλήματος χειροτέρεψε την κατάσταση. Το ότι καμιά ομάδα δεν υποβιβάστηκε αυτό χειροτέρεψε τα πράγματα. Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ παρέμεινε για 2 χρόνια στην Γ κατηγορία και στη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά έπεσε κατηγορία όπου δυστυχώς δεν μπόρεσε να κρατηθεί, εστω και αν άλλαξε προπονητή.

Ένα ταξίδι 4 χρόνων, ένα ταξίδι που ελπίζουμε να επαναληφθεί σύντομα και να αποφευχθούν τα λάθη που έχουν γίνει. Κάποια άτομα σε αυτό το ταξίδι έχουν δώσει ψυχή για να κρατήσουν την ομάδα αλλά δεν τα κατάφεραν.

Στον άλλο όμιλο Ο ΚΕΔΡΟΣ έχει μεγάλες ελπίδες για να ανεβεί στην Γ κατηγορία. Για να τα καταφέρει πρέπει στους επόμενους δύο αγώνες να μη χάσει βαθμό και στην τελευταία αγωνιστική να νικήσει τον ΕΘΝΙΚΟ ΛΑΤΣΙΩΝ που βρίσκεται τώρα στη 3η θέση.

Ο ΚΕΔΡΟΣ έχει περάσει όλους τους δύσκολους αγώνες και έτσι τώρα βρίσκεται μπροστά στο μεγάλο βήμα να γράψει ιστορία και να ανεβεί στη Γ κατηγορία.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments