Friday, March 29, 2024
ΑρχικήΚοινότηταΑθλητικά3η αγωνιστική του Β γύρου- Κομβικής σημασίας αγώνες για τις ομάδες μας

3η αγωνιστική του Β γύρου- Κομβικής σημασίας αγώνες για τις ομάδες μας

ΑΠΟΝΑ ΑΝΑΓΥΙΑΣ VS Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ
ΚΕΔΡΟΣ ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ ΣΚΥΛΛΟΥΡΑΣ Vs ΕΝ.Α.Δ. ΠΟΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ

Δύσκολοι αγώνες και μεγάλης σημασίας οι αναμετρήσεις και των δύο μας ομάδων που αγωνίζονται αυτό το Σαββατοκύριακο στην επίλεκτη κατηγορία της ΣΤΟΚ.

Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ αντιμετωπίζει εκτός έδρας, μέσα στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του Β γύρου ( 14η αγωνιστική) του Α ομίλου της επίλεκτης κατηγορίας της ΣΤΟΚ, το Σάββατο 22 Ιανουαρίου και ώρα 2:30 μ.μ. στο περιφερειακό στάδιο ΑΝΑΓΥΙΑΣ-ΔΕΥΤΕΡΑΣ. Ένας αγώνας αρκετά δύσκολος από βαθμολογικής άποψης αλλά με αρκετά ψυχολογικά αποθέματα για τους ποδοσφαιριστές του Κορμακίτη.

Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ βρίσκεται στην 11η θέση με 9 βαθμούς, έχοντας 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 8 ήττες. Το νέο έτος μπήκε με το δεξί έχοντας μία νίκη και μια ισοπαλία. Στοχος είναι μόνο η νίκη για να ελπίζει στην παραμονή του στην επίλεκτη κατηγορία της ΣΤΟΚ. Ο ΑΠΟΝΑ βρίσκεται στην 6η θέση με 19 βαθμούς έχοντας 4 νίκες και 7 ισοπαλίες. Στον Α γύρο ο Κορμακίτης στην έδρα του έφερε ισοπαλία 1-1. Ελπίζουμε ότι στο παιχνίδι αυτό θα έχει και πάλι βαθμολογικό κέρδος ο Κορμακίτης και να ανεβεί και άλλο στο βαθμολογικό πίνακα.

Ο Κορμακίτης στην προσπάθεια του αυτή έχει κάνει μια προσθήκη στην ομάδα. Η παρουσία του κόσμου στον αγώνα θα είναι ενισχυτική στην δύσκολη προσπάθεια της ομάδας να παραμείνει στην κατηγορία.

Στον άλλο όμιλο ο ΚΕΔΡΟΣ αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο ΕΝ.Α.Δ ΠΟΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ. Ένα μεγάλο στοίχημα για τον ΚΕΔΡΟ που βρίσκεται στην 6η θέση με 23 βαθμούς και η ΕΝ.Α.Δ στην 1η θέση με 33 βαθμούς. Το στοίχημα για τον ΚΕΔΡΟ είναι στο να κρατήσει το αήττητο στην έδρα του και να συνεχίσει να βρίσκεται στα ψηλά σκαλοπάτια του βαθμολογικού πίνακα. Ο αγώνας του ΚΕΔΡΟΥ θα είναι την Κυριακή 23 Ιανουαρίου και ώρα 2:30 μ.μ. στο Κοινοτικό Στάδιο του Κοτσιάτη.

Ευχόμαστε στις δύο μας ομάδες κάθε επιτυχία στους αγώνες τους και με τη νίκη.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments