Thursday, April 25, 2024
ΑρχικήΚοινότηταΕκκλησίαΠροσευχή στον Απόστολο Βαρνάβα με την ευκαιρία της επίσκεψης του Πάπα Φραγκίσκου...

Προσευχή στον Απόστολο Βαρνάβα με την ευκαιρία της επίσκεψης του Πάπα Φραγκίσκου στην Κύπρο.

Προσευχή στον Απόστολο Βαρνάβα με την ευκαιρία της επίσκεψης του Πάπα Φραγκίσκου στην Κύπρο.

Πηγή: https://www.facebook.com/papalvisittocyprus

Άγιε Απόστολε Βαρνάβα, υμνούμε και ευχαριστούμε τον Θεό που σου έδωσε τη χάρη να είσαι Φύλακας και Προστάτης της Κύπρου. Προσευχήσου στον Θεό για μας ώστε όλοι οι κάτοικοι σε αυτό το νησί να ζουν σε ευημερία και αδελφική ομόνοια, και το μήνυμα του Ευαγγελίου που κήρυξες στο νησί να φέρει καρπούς αρμονίας και ειρηνικής συνύπαρξης.

Καθώς αναμένουμε με χαρά και ευγνωμοσύνη την επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου στην Κύπρο, ευλογούμε τον Θεό που μας κάλεσε να είμαστε Χριστιανοί, μαθητές του Ιησού Χριστού. Ένδοξε Απόστολε Βαρνάβα, υπήρξες ένα λαμπρό παράδειγμα θάρρους, ζήλου και ενθουσιασμού στην πρώτη χριστιανική κοινότητα. Είθε η επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου να μας ενδυναμώσει για να πορευόμαστε με χαρά και αγάπη στην υπηρεσία του Κυρίου και να κηρύσσουμε το όνομα του Χριστού σε όλους όσους συναντούμε, «στηρίζοντας ό ένας τον άλλον στην πίστη».

Άγιε Απόστολε Βαρνάβα, υμνούμε μαζί τον Θεό Πατέρα, δια του Ιησού Χριστού ο οποίος πέθανε και αναστήθηκε για να μας δώσει νέα ζωή δια του Αγίου Πνεύματος. Προσευχήσου μαζί μας ώστε ο Θεός να διαφυλάσσει τις ενορίες μας, να ενδυναμώνει και να ευλογεί τις οικογένειές μας και να μας προστατεύει από κάθε κακό.

Απόστολε Βαρνάβα, παρακάλει για μας!

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments