Saturday, April 20, 2024
ΑρχικήΚοινότηταΑθλητικά3η αγωνιστική του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Επίλεκτης κατηγορίας της ΣΤΟΚ

3η αγωνιστική του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Επίλεκτης κατηγορίας της ΣΤΟΚ

3η αγωνιστική του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Επίλεκτης κατηγορίας της ΣΤΟΚ

•Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ Vs ΑΠΟΝΑ Ανάγυιας
•ΕΝ.Α.Δ. ΠΟΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ Vs ΚΕΔΡΟΣ Αγ. Μαρίνας Σκυλλούρας

Συνεχίζεται το Σάββατο 16 Οκτωβρίου η 3η αγωνιστική του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Επίλεκτης κατηγορίας της ΣΤΟΚ “Κωστάκης Κουτσοκούμνης”

Ο Κορμακίτης αντιμετωπίζει στην έδρα του , στο γήπεδο του ΘΟΪ Λακατάμειας την ΑΠΟΝΑ Ανάγυιας το Σάββατο 16 Οκτωβρίου και ώρα 3:30 μ.μ. Αυτός είναι ο πρώτος εντός αγώνας του Κορμακίτη και υπό τις οδηγίες πλέον του νέου τους προπονητή του Arsen Mihaijlovic. Στους προηγούμενους αγώνες ο Κορμακίτης είχε δεχθεί δύο ήττες σημείωσε ένα τέρμα και δέχθηκε έξι. Η ΑΠΟΝΑ Ανάγυιας είχε μία ισοπαλία , μία ήττα και δεν έχει σημειώσει τέρμα αλλά δέχθηκε τρία τέρματα.

Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ ελπίζει ότι με τον πρώτο εντός αγώνα θα πάρει και τους πρώτους βαθμούς και θα ανεβεί η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών.

Ο ΚΕΔΡΟΣ αντιμετωπίζει και αυτός το Σάββατο 16 Οκτωβρίου και ώρα 3:30 μ.μ. εκτός έδρας την ΕΝ.Α.Δ. ΠΟΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ. Η ομάδα του ΚΕΔΡΟΥ θέλει να συνεχίσει την καλή της πορεία και να κερδίσει βαθμούς από την έξοδο αυτή. Είναι ο πρώτος εκτός έδρας αγώνας. Ο ΚΕΔΡΟΣ σε δύο αγώνες είχε μία νίκη και μία ισοπαλία, σημείωσε τέσσερα τέρματα και δέχθηκε ένα. Βρίσκεται στην 4η θέση με τέσσερις βαθμούς. Η ΕΝ.Α.Δ είχε μία νίκη και μία ήττα. Σημείωσε τρία τέρματα και δέχθηκε ένα και βρίσκεται στην 6η θέση με τρεις βαθμούς.

Ευχόμαστε και στις δυο μας ομάδες κάθε επιτυχία και με τη νίκη.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments