Saturday, April 20, 2024
ΑρχικήΚοινότηταΑθλητικάΑλλαγή στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του Κορμακίτη

Αλλαγή στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του Κορμακίτη

Αλλαγή στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του Κορμακίτη

Νέο προπονητή προσέλαβε ο Κορμακίτης μετά το τέλος της 2ης αγωνιστικής και πριν από την Τρίτη αγωνιστική. Ο νέος προπονητής είναι ο Arsen Mihaijlovic από τον οποίο το σωματείο του Κορμακίτη περιμένει πολλά. Ο Arsen είναι ένας προπονητής με πλούσιο ιστορικό στο κυπριακό ποδόσφαιρό και ειδικά στην Α κατηγορία. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο δύσκολο του έργο και ελπίζουμε ότι με αυτή την αλλαγή θα έρθουν και οι επιτυχίες στην ομάδα του Κορμακίτη και θα μπορεί να κρατηθεί στην επίλεκτη κατηγορία της ΣΤΟΚ.

Σε ανάρτηση του το Σωματείο «Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ» στην σελίδα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει τα ποιο κάτω τόσο για τον νέο προπονητή Arsen Mihajlovic όσο και για τον παλιό προπονητή Ηρόδοτο Ηροδότου:
Πηγή : https://www.facebook.com/kormakitisfc

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου «Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ» ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον προπονητή Arsen Mihajlovic. Καλωσορίζουμε το νέο μας προπονητή και του ευχόμαστε πάντα επιτυχίες!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΠΡΟΣ ΗΡΟΔΟΤΟ ΗΡΟΔΟΤΟΥ
Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι ποδοσφαιριστές και ολόκληρο το προπονητικό team του Σωματείου «Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ» με αφορμή τον τερματισμό της συνεργασίας με τον προπονητή Ηρόδοτο Ηροδότου θέλουν να του εκφράσουν τις ευχαριστίες τους για την προσφορά και τη συμβολή του στις επιτυχίες της ομάδας.

Ευχόμαστε στον Ηρόδοτο και στην οικογένειά του Υγεία & Ευτυχία και καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα.»

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments